Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte jak je průměr výfuku na vw golf 1.6 16v. Chtěl jsem si po práci koupit tu sponu a zapomněl jsem si to změřit a auto mám 40km daleko :D. Já myslím že to bylo tak 50mm, ale jistý si nejsem. Děkuji za odpověď
nevíte jak je průměr výfuku na vw golf 1.6 16v. Chtěl jsem si po práci koupit tu sponu a zapomněl jsem si to změřit a auto mám 40km daleko :D. Já myslím že to bylo tak 50mm, ale jistý si nejsem. Děkuji za odpověď
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Uveďte presné údaje o aute a motore. Ročník,kód motora,druh paliva.Potom sa dá dohľadať ktorý výfuk vám na auto ide a k tomu príslušné objímky. No bude to na originál,náhrady majú objímky podľa výrobcu daného výfuku.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]