Nejste přihlášen/a.
zdravím, nedávno jsem koupil přívěsný vozík za auto,ale couvaní mi vubec nejde,poradí mi někdo jak nato?nebo nějaké stránky na netu? děkuji
Zkušený řidič už nad tím ani nepřemýšlí, ruce samy točí volantem.Pro začátek musíte vědět, že točení volantem je obráceně. Když chci, aby zadek vozíku šel doprava, musím při couvání volant zatočit doleva.Neboj, to zvládneš.Ještě přijde chvíle, kdy budete na nějakého řidiče křičet: To, co jsi najezdil, to já jsem nacouval.Vyšší stupeň: A to jsem měl ještě dva vleky za sebou!
Nejlepe se couva podle vnejsich zrcatek.
Staci videt sajtny voziku a ve chvili, kdy mi zacne sajtna mizet z dohledu za zadek auta, tak auto pootocit tak, aby se vozik zase objevil. Pak se ani nemusi premyslet, jestli mam tocit doleva nebo doprava. Proste pouze udrzuji vozik v dohledu zrcatka.
Takhle se da bezpecne couvat i dost vysokou rychlosti a velmi presne manevrovat...
tu jich máš spoustu google.sk/...
doplněno 25.04.10 07:53:někdy i ta teorie je dobrá... aby jsi věděl proč se to točí obráceně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.