Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně brzd. Mám fabku 1.4tdi a stalo se mi, že jsem dnes nasedl do auta (poslední cesta autem byla v minulý týden v neděli) a dal jsem nohu na brzdový pedál a ten je úplně tvrdý. Z mé zkušenosti vím, že tvrdý pedál je většinou jen když ho několikrát seslapnu ale já na něj nešlapal... Že by někdo byl v autě bez mého vědomí nebo vada brzd? Dík za radu
co píše break je vysoce pravděpodobný. Mrkněte na princip funkce posilovače.
Kdyby nebyl výkon,byla by možná závada podtlakového čerpadla běžná závada PD motorů,můžou se vyskytnout případy prasknutí potrubí od podlakového čerpadla
tazatel nepíše o ztrátě výkonu,tak je to asi co píše break
break
Řešil jsem to mockrát. Z ničeho nic je tvrdej pedál a chyba je právě v tom. Před lety jsem měl Golfa TDI PD a měl taky ten problém.
Stačí vzít za hadičku, co vede od vývěvy k posilovači a jak se bude mlet, tak je to jasný
Řešit brzdovou je kravina. Pokud by byl někde vzduch, tak by se pedál propadal.
Vstupni trubka do posilovace pri chodu motoru prisaje prst. Pokud ano, je praskla membrana posilovace. Jelikoz jsou Skodovky kramy, takove zavady treba u Superbu 1 jsou caste. Napr. voda v posilovaci v mrazech je skvela. Nelze zabrzdit. Vyrobce Skoda auto nevedel proc. U druheho posilovace zavada opet. Otres.Vzduch v brzdach = pedal na podlahu. To pro info jednoho radce. Vzduch je stlacitelny, kapalina ne.
A které auto není krám? Já to třeba ještě neřešil, ale v dnešní době jedničková řada ať už Octavia, Fabia nebo Superb jsou olítané vraky a ve 300 000km nájezdu bych čekal tento typ závady u každého auta nehledě na to, zda je to Dacia nebo Škodovka či Mercedes.
V autech se moc nevyznám. Možná je v brzdné soustavě nedotatek brzdové kapaliny. Když nastartujete, tak je potřeba se podívat, jestli svítí nějaká kontrolka.
xmartin365x
Kontrolka nesvítí, na stav kapaliny se podivam. Díky
Vzduch v soustavě (odvzdušnit spolu s výměnou brzdové kapaliny, která se má měnit každé 3roky) zkontrolovat podtlak pro posilovač brzd. (Může být špatná hadice) PS: od kterého kola začít nenapíšu, to by pak diskuze směřovala úplně jinam.
kare
Ještě dodám, že posilovač lze jednoduše otestovat. Před nastartováním párkrát sešlápněte brzdový pedál a nechte sešlápnutý. Po nastartování by se měl pedál "propadnout".
kare
To pro info pro jednoho @jenda22. V dotazu se píše: "Z mé zkušenosti vím, že tvrdý pedál je většinou jen když ho několikrát seslapnu" Autodoc k vzduchu v brzdové soustavě: "Někdy bude nutné brzdový pedál zatlačit i několikrát, aby začal fungovat. Každým zatlačením pedál více ztvrdne." ... Nepopírám nefunkční posilovač(špatný přívod podtlaku), který může za celkovou tvrdost pedálu. Přesto ani předtím brzdy nefungovaly standardně!
jenda22
Je smutné že nemáte tušení o fukci posilovače. Ten na straně podtlaku, tedy opačná strana od řidiče u většiny aut, je na hraně chodu a po stlačení brzdového pedálu podtlak posílí brzdný účinek vyvolaný sešlápnutím pedálu. Pokud je pedál tvrdý, žádný podtlak tam není a naopak opakovaným sešlapáváním by i tu trochu podtlaku řidič vymazal.
Opakované sešlapávání pedálu se naopak provádí, když je zavzdušněný hydraulický okruh brzd z díky stlačitelnosti vzduchy se pedál propadne. Po druhém a třetím sešlápnutí se zvedá poloha brzdového pedálu.
Asi těžko bude tvrdý pedál hned za začátku někdo opakovaně sešlápávat a doufat v zázrak, že začne fungovat.
Taková sranda a tak to dokáže někdo zdramatizovat. A není duben !
kare
Děkuji za potvrzení otestování posilovače brzd "vymazání podtlaku". Ano, přesně taková je tazatelova dřívější zkušenost. Opakovaně sešlápnout pro tvrdost (zvednutí polohy). Jsem rád, že to také píšete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.