Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kod autoradia Ignis

Od: stanon* odpovědí: 7 změna:

Dobry den prosím zjistíte mi kod radia? rad zaplatím s pozdravem Standa Řehák.Je to ignis blaupunkt r.v 2004

Kod autoradia Ignis
výtka
Upozornění od sys maverick 30. 10. 2021 07:53:00
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě. Proč?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Čas od času se tu objevují dotazy na kódy autorádií a vždy mě první napadne že jde o nějakou čórku.

Neberte si to Stando osobně a hlavně mi nic neplaťte, protože kód opravdu nevím.

Ringo, Ringo...

Když by jsi byl 3 majitel auta starého 18let, tak by jsi dávno nemusel najít vše, co bylo k autu. Hodně majitelů palubní literaturu z vozu vytáhne a nechá doma. A hodně lidí jsou bordeláři a nevrátí ji zpět do auta při prodeji.

Další fakt je ten, že rádia na vrakovištích ze zlikvidovaných aut kódy vesměs nemají. Proč by se tím vrakáče zaobírali. Oberou schopné díly a dál prodávají.

...

Kdo by čorkoval rádio do Ignis :-D? No tááák...*smich*

...

Pro tazatele čorky 0615

Jenom jsem napsal co mě vždy první napadne. Zase jsem aspoň chytřejší. Díky.

stanon*
hodnocení

Ahoj díky,díky,díky maká to rád bych se ti odvděčil kamo nějak .Jinak historie koupil jsem Ignise 4*4 havarovaného hasiči odpojily baterku a majitel kod neměl.Ted je v kupě a radio bylo to poslední co jsem potřeboval vyřešit.Jinak na vrakáčích se pohybují radia kolem třech stovek kdo by to kradl dvacetilety radio!

Mě stačí zpětná vazba, že se ti to povedlo a fachčí to. Byla by škoda k vůli ptákovině rádio hodit do popelnice, jak to spousta lidí dělá a pak koupí nějakej šmejd sencor bez hodnoty.

*hej*

stanon*
hodnocení

Poslal bych ti poštou kousek uzeného před 14 dny jsem udil ted je zamraženo dovoluji si tvrdit že je luxusní pošli mi adresu a máš to po neděli tam.

max*
Jeste, pokud je to original radio v puvodnim voze, muze si pozadat o kod pres servis. Jen dolozi vlastnictvi s technicakem a OP.
Solidni prodejci mu dodaji kod zdarma,
no nektere znacky asi nee. Toz asi tak.
Bezne mi nektere koncerny dodaji potvrzeni zdarma, jsou ale takove, ktere chteji za ukon 5.000.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]