Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde má Sharan rok 99 relé 109?

Od: doutnak® odpovědí: 8 změna:
Ahoj.Už jsem to tu řešil před týdnem..viz.doplněná otázka..motor 1,9tdi vypnul..Kde má prosím starý Sharan rok 99 relé 109? Já ho nenašel..V odkazu co jsem zde dostal je návod na Octavii 1..tam je jinde..Asi neumím googlit

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami123
hodnocení

3x
29.10.21 19:51
hodnocení

Díky

kare
29.10.21 18:34
hodnocení

3x
Kde má Sharan rok 99 relé 109?
hodnocení

Díky . Když ten kastlík otevřu,tak jsou tam jen pojistky. Musím teda preparovat hlouběji..

Vyndej spínač světel. Zamáčkni knoflík v nulté poloze a otoč na obrysovky a pak drž a táhni k sobě.

Baterkou si posviť do díry a uvidíš ta relé. Tu mřížku plnou relat. ;)

hodnocení

Díky,kare.Jaká je to prosím hvězdička?Ten šroubek co drží desku s pojistkami? Já to okem neodhadnu a se svojí sadou se tam vůbec nedostanu,tak nemůžu vyzkoušet co je malé nebo velké.Budu potřebovat šroubovák s hvězdičkou..ale jakej..3? 4? Nevím .Gumidku,ten spínač stlačit nejde! Ať použiju jakoukoliv sílu.A v poloze nula samozřejmě.Prostě nejde.

Jsou tam torxy T20,25,30

Pokud tam máš asi tento vypínač, tak už fakt netuším. To už jsou veteráni :) .

ekodily.cz/...

Jinak tyhle běžné mají tento princip. I Fabie 1

hodnocení

Díky..tenhle tam mám.. víz. ekodíly a fakt to zatlačit nešlo.Viděl jsem i video, že u tohoto auta se vydloubne levá větrací mřížka a dá se vyměnit tou dírou to relé 109 .. neměl jsem zatím čas to zkusit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]