Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký pneuměřič

Od: diesel® odpovědí: 8 změna:

Prosím o radu, spíše doporučení na nějaký dobrý pneuměřič, tlakoměr na tlak v pneu.Měl jsem již asi 2 a první se ulomil a druhý ukazoval při každém měření něco jiného (dvě-tři měření hned po sobě!)

doplněno 29.10.21 17:28:

Děkuji všem za odpovědi!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Tady je jednoduchý výběr - Kovo Brno.

hodnocení

6x

Také používám Kovo Brno.

mall.cz/...

hodnocení

Jj o tomto uvažuji a ještě o hustiči s manometrem a rychlospojkou.

hodnocení

2x

Doporučuju: Pneuměřič PROFI 4kg/cm2 Compass.

Mám ho na základě testu pneuměřičů, fakt je dobrý a přesný.

doplněno 29.10.21 13:55:

promistry.cz/...

hodnocení

odkaz nejde otevřít.

hodnocení

2x

Jedině KOVOBrno. Není důvod přemýšlet nad něčím jiným. Akorát už nedávají to pouzdro. A nebo dělají nějakou sérii bez pouzder a nějaké s pouzdry.

Tady to dokonce uvádí, že je bez.

autodesignplus.cz/...

kovovd.cz/...

Kdyžtak jim zavolej a optej se, zda ti ho přímo oni sami neprodají a jestli je s pouzdrem. Jo a ta grafika ciferníku modrá nebo černá je čistě dle skladových zásob.

kovovd.cz/...

*pozdrav*

hodnocení

0x

Pneumeric Flaig. Je trochu drazsi, ale spolehlivy, presny. Mam ho asi 3roky, koupil si jej znova. auto-doplnky.com/...

hodnocení

0x

Souhlas s ostatními, Kovo Brno, jen doplním odkaz na typ bez hloubkoměru. Ten používám já.

auto-doplnky.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]