Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chystám se měnit motor za úplně stejný, ten starý už je jediné na generálku takže jsem zvolil levnější variantu koupit motor s dobrým nájezdem.
1 otázka: tento motor mi žral olej i když ten co budu kupovat má najeto o 90 000 méně jak mohu na motoru, který není v autě poznat že žere olej?
2 otázka: jak mám dále postupovat abych mohl jezdit musím na STK popř. Na úřad nebo jak to funguje? Díky
Chystám se měnit motor za úplně stejný, ten starý už je jediné na generálku takže jsem zvolil levnější variantu koupit motor s dobrým nájezdem.
1 otázka: tento motor mi žral olej i když ten co budu kupovat má najeto o 90 000 méně jak mohu na motoru, který není v autě poznat že žere olej?
2 otázka: jak mám dále postupovat abych mohl jezdit musím na STK popř. Na úřad nebo jak to funguje? Díky
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
kare
0x
Peugeot 106? Nafta, benzín?
Pokud benzín tak vyšroubovat svíčky (barva,karbon) a také se podívat se do sacích kanálů(olej).
106 žerou olej hlavně přes hlavu (gufera/dříky).
Není od věci změřit kompresi, jestli to nebere spodem/písty.
PS: pokud je dobrá komprese i na Vašem starém nechal bych udělat hlavu-dříky.
(Platí jen pro 106/saxo). Ano, špatná komprese může být způsobena i netěsností ventilů...
Pokud benzín tak vyšroubovat svíčky (barva,karbon) a také se podívat se do sacích kanálů(olej).
106 žerou olej hlavně přes hlavu (gufera/dříky).
Není od věci změřit kompresi, jestli to nebere spodem/písty.
PS: pokud je dobrá komprese i na Vašem starém nechal bych udělat hlavu-dříky.
(Platí jen pro 106/saxo). Ano, špatná komprese může být způsobena i netěsností ventilů...
0x
Počítam daš 25 litrú ale budeš vědet na čem si a mit jistotu že to bude v klidu jezdit
Takhle vemeš jinej motor nic o nem neviš zjistit jestli žere nebo nežere olej nemaš šanci musiš dat aspon novy rozvody termostat naka ta prace když to spočteš zjistíš že to taky neni vše zadarmo a navic nejistota
Ja bych do vyměny za jetej neznameho púvodu nešel
tyler
Ono ale najít schopného mechanika, co to udělá pořádně a nic u toho neo*ebe/nedoje*e, je možná asi stejný risk, jako koupit jinej motor.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]