Nejste přihlášen/a.
Dobrý den zajímal by mě váš názor.Chtěl bych si koupit nový vůz a mám vybráno mezi těmihle dvěmi a nevím,které je lepší.První je Ford Mondeo 1.8 16v,r.v.2003 a druhé je Renault Laguna 1.8 16v,r.v.2001.Oba vozy jsou za dobrou cenu a obě mají málo najeto.
kolega tvrdí odjakživa že všechna pořádná auta začínají na F , ferari, ford, fiat - no já si koupil Opla - navštivte na internetu kluby uvedených aut - tam ve foru najdete potřebnén informace...
Názor laika. Mně se osobně víc líbí Laguna, ale prej je poruchovější. Nikdy jsem tyto auta neměl.
Laguna je pěkná, ale mondeo bude určitě lepší na servis a není tak poruchové. I když málo najeto určitě mít nebude, je to dálniční koráb, takové auta se nekupují na městský provoz. Není důležitý stav tachometru, ale stav vozu, lidé dnes raděj koupí méně jeté, i když horší než více jeté a pěkné, takže bych se zaměřil na stav vozu, stav tachometru dnes není vypovídající. Já za sebe bych bral mondeo, ale jen v naftě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.