Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stáří pneu

Od: pavlos® odpovědí: 8 změna:
Koupil jsem nové zimní pneu nexen a nevím jak jsou staré, poradíte? Na druhé straně nic není
Stáří pneu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Tohle je označení výrobce, ne data výroby. Hledejte dál, někde tam budou čtyři čísla.

hodnocení

2x

DOT sice značí týden a rok výroby, ale zde nikoliv.

Hledejte na plášti čtyři číslice.

První dvě jsou týden a druhé dvě rok výroby.

skrblik.cz/...

Na fotce je Nexen Tire CorporationKyungsangnam-DoJižní Korea

hodnocení

Díky,budu ještě hledat

hodnocení

Tak už jsem to našel
Stáří pneu #2

Tak tu bych vyhodil-je tam rok 1921tedy 100let stará nová pneu!*smich*

ale nyní Vážně je to-měla by to být pneu vyrobená v 12 týdnu roku 2021 takže nikoliv stará nová ale nová-nová!

Ale tuto informaci jste si mohl bez problémů vygůglit-stačí zadat dot a vyjede vám sna milion pět odkazů-a hned na rprvním jsem našel to co jsem Vám písnul!

hodnocení

Jj sto let stará:) Nejednoznačně jsem položil otázku.To že to znamená týden a rok výroby to jsem samozřejmě věděl, nevěděl jsem kde to na pneumatice je.Vsem dík.

Původně jste ale psal, že nevíte jak je stará.*mir* Hlavně, že jsme sinakonec porozuměli!*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]