Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto není pojištěné

Od: mouse23 odpovědí: 6 změna:

Dobry den mam takoví dotaz...koupil sem si ojete auto..majitel není ze stejneho kraje proto mi dal svoji pojištovací kartu...(auto sem kupoval minulou neděli 18.4.) ..ted ve čtvrtek ovšem pojistku zrušil, dnes když sem se to dozvěděl sem ihned přes internet si pojištění sjednal..ovšem bude platit až od 1.5. ..ted otazka co se stane?..krom toho že z autem nemohu jezdit protože není pojištěné to mě je jasné..ale jasné mi není jestli nebudu muset doplacet pojištovně když auto nebylo 7 dní pojištěné...připadně kolik?ČSOB -POJIŠTOVNA..děkuji za odpovědi..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Až Vás obešle ČKP zaplatíte za 7 dní 350,-Kč do fondu neplatičů,ale třeba také ne.Jinak,ale pojištění platí ode dne kdy bylo sjednáno.

sasdax*
hodnocení

0x

A proč jste si ho pojistil tak blbě až od 1.5.? Že by tím internetem? Kdyby jste šel na ČSOB a pojistil jej osobně, tak je pojištěno ještě ten den. ČKP vás bude upomínat ža nepojištěné dny od 50 Kč do 70 Kč za každý den.

sebod*
hodnocení

0x

Jděte zítra do jakékoliv pojišťovny a auto si pojistěte DO 1.5. Ani ne tak kvůli nějakým případným sankcím, ale proto, ať s ním můžete těch pár dní v klidu jezdit ;) Nebo si sjednejte pojistku novou od 26.4. a tu, kterou již máte, zrušte.

hodnocení

0x

v pondělí ráno 26.4. pojistíte auto.

co dál je za problém?

celp*
hodnocení

0x

Nedá mi to a tak ještě dodám:Kdykoliv koupíte vozidlo tak co nejdříve uzavřete povinné ručení.Spoléhat na bývalé se nemusí vyplatit.

ar*
hodnocení

0x

Já zase dost dobře nechápu ,když jste věděl,že pojištění skončilo 24.4. proč jste novou pojistku uzavíral s platností až od 1.5. Pojistka nemusí začínat prvním dnem v měsíci ,datum si při uzavírání člověk určí sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]