Mam kiu ceed. U levého předního kola jak vemu klič na povoleni šroubu kol a pri nasazeni na nejky šroub trochu zahybam nahoru dolu tak neco klepe. U praveho mi to nedela. Nekdy je to slyšet jak jedu pomalu do zatačky prez nejakou nerovnost. Co to může být?
Ja to typuju na spodní čep nebo silent v rameni Pokud si to nejsi schopen zkouknout sam zajed si na stk tam ti to za poplatek prozkoumaj a řeknou co stim je
No ono je dneska moderní rukama nic nezvládat a dělat hloupého. Dřív si lidi dokázali vykutit i sekačku na trávu z motoru od pračky. Dnes si lidi nevymění ani stěrače a výmluva je obligátní: "Dneska si na autě nic neuděláš"
...
Stačí napsat homokynatak a víme, kde je pravda...
max*
Gumidku, tak at radeji vymeni vsechno, sichr je sichr. Hehe Homokynetak ma treba od homosapyens.
Takhle se mi projevoval homokineťák. Taky to pro mě bylo záhadou, protože zvuk byl spíše podobný tření kovu o kov. Dost podobný, jako když brzdíte s totálně sjetými destičkami. Nejdřív to dělalo pouze při určitém úhlu natočení kol a pomalejší jízdě, nakonec to škubalo v zatáčkách takovým způsobem, že nešel volant téměř udržet v rukou (bezposilovač). Může to být samozřejmě více věcí, ale pokud to během jízdy vydává pravidelný cvakací/škrtací zvuk, sázel bych na ten homokineťák. Pokud je manžeta (ta gumová věc za kolem) děravá, tak je to tutovka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.