Nejste přihlášen/a.
Zdravím vím že už se to tu asi 1000 řešilo,ale pořád se v tom jaksi nevyznam-Takže asi před 5 lety sem dostal š105 na doježdění,po krátké době auto dojezdilo,tak sem ho nechal eko.zlikvidovat a šel na úřad odhlásit ale tam mi řekli že nejdřív musím auto na sebe přihlásit a to tak že donesu platnou stk,pov.ručení a videnci,pak že ho na mě přihlásí a můžu auto trvale vyřadit,když sem jim řek že jak mam udělat stk na autě které už neni tak jen pokrčili rameny,že jedině jít za původním majitelem at ho zruší on-ale to nelze s bývalím majitelem už nejsem v kontaktu.Jak mám teda postupovat,a co pojistka-ta už se na tohle auto neplatí asi 4 roky(ale taky proč když je ekologicky zlikvidováno a tudíš neexistuje.Dík za rady
Opravdu je to tady co chvíle.Doregistrovat na sebe na základě protokolu o ekologické likvidaci bez eko-daně za 800,- Kč a obratem trvale vyřadit.
To sem chtěl udělat ale bylo mi tam řečeno že musim mít platnou stk a udělat pov.ručení,jinak nelze,a mam ztp takže 800 bych neplatil?Musim jít na ten samí úřad nebo musim jít tam kde sem byl?
Předpokládám,že auto na Vás bývalý majitel odhlásil.Všechny úkony v registru motorových vozidel musíte vykonat v místě bydliště.Tedy na úřadě pod který spadáte.
Tak sem se po letech vydal znovu na úřad s tím že to skusím odhlásit,ano řekli mi že místo stk a jiných dokladů jim bude stačit ekoloikvidace-tak sem si říkal je to dobrý-vyplnil příslušný formuláře a šel znovu k okénku,a ejhle panní mi řekla že papír o ekolikvidaci je starý už 4 roky a že nemaj jak ho ověřit-že si mam dojít na to vrakoviště co to tam kdysi dělali a nechat si to u nich ověřit že tu likvidaci opravdu dělali,vydal sem se tedy na vrakoviště a to už tam není-tel.co je na razítku od ekolikvidace je nedostupný,sakra co by jim to udělalo to na mě přihlásit i bez toho ověření:když auto už je jen papírově a pak bych to stejně hned zrušil,sem fakt naštvaný at jim to tam leží třeba dalších 5 let
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.