Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu mít tyto pneumatiky?

Od: david2001 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám dotaz jsem úplný začátečník a v autech a gumach se nevyznám proto si jdu sem pro radu. Mám auto i30 rok výroby 2016 a chystám se menit kola a kamarád mi nabízí pneumatiky takový rozměr 205,60,17. Tečka pneumatiky co mám na autě tak mám 205,55. 17 tak nevím jestli je tam mužů dat do technická jsem se zatím nedívali protože ho mám jinde tečka tak jestli mi můžete poradit? Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

5x
poradim ti ze si pockej na ten technicak kterej mas ted jinde jestli jsou v nem zapsany rozmery pneumatik co ti kamarad nabizi

hodnocení

0x
Zalezi na tom, co mate ve velkem technicaku.

nigi
hodnocení

0x

Bude to napsané v techničáku, ale pokud jsou teď na autě správné gumy, taky ty od vačeho kamaráda tam na 99% nepůjdou, protože ty jeho gumy mají větší průměr než ty co tam máte.

asd1
hodnocení

0x

Se podívej do techničáku na povolený rozměry..

Pokud ho nemáš po ruce, tak orientačně to najdeš podle konfigurátoru pneu podle vozu...

Pokud chceš auto pár let mít, tak neber starý jetý šlupky, ale funglovky a kvalitní - ve výsledku tě to vyjde levněji než každý rok řešit bazarovky a furt na nich bruslit.. Pokud nejsi lama která funglovku po týdnu prorazí o obrubník*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]