Nejste přihlášen/a.
Ukazatel teploty tam není. Po startu se rozsvítí modrá kontrolka teploměru, která zhasne, jakmile se voda ohřeje.
Dvojková Fabie před FL nemá v základním provedení teploměr chladicí kapaliny, nevím jak po FL. Místo něj jsou 2 kontrolky - modrý a červený teploměr. Modrý signalizuje studený motor, červený motor přehřátý, ale taky nízký stav chladicí kapaliny. Jsou Fabie s teploměrem, ale mají jiný budíky tzv. maxidot
ad 1) Jak již psáno, zrcátko je (bylo) sklápěcí. Co se týká uvolňování, něco jsem se s tím nablbnul. Koupil jsem z práce služebák. Už když jsem ho dostal do užívání, nešlo se zrcátky hýbat. Nepomáhalo WD40 ani hrubé násilí. Jediné, co zabralo, byla kompletní demontáž. Tapecírunk dolů, zrcátko ven, rozebrat na prvočinitele, obrousit čep na kterém se otáčí a zpětná montáž. Bez svěráku, aspoň primitivního přípravku a takové zaskakovací podložky, kterou při demontáži zničíte a musíte koupit novou, to nejde. Tedy zkusit rozhýbat a když to nepůjde lidskou silou, tak se smířit s tím, že to nejde. Já to rozhýbal až po karambolu, kdy muselo zrcátko tak jako tak dolů. WD-40 s největší pravděpodobností nezabere, poněvadž se nedostane tam, kam má.
2. Už jsi se ptal?
3. Při kolika otáčkách? Pokud máš nízké otáčky a motor vyloženě na nich podtáčíš a dáváš mu plnej plyn, tak je normální, že místo akcelerace začne bručet a vibrovat jak kráva . Mimochodem ho to ničí, protože nemá sílu (křivka točivého momentu je mimo) a začne blbě spalovat.
Podřaď, pokud potřebuješ přidat a nepřidávej z 1500ot, ale z 2000ot minimálně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.