Ahoj, mám dotaz, potřebuji udělat evidenční kontrolu na autě,ale mám rozbitý jeden zadní vzpěrač u pátých dveří ( už tam není) projde mi to evidenční kontrolou nebo ne? Čekám na originál a přijde až za pár dní, potřebuji udělat co nejdříve.
Na Evidenční kontrole se kontroluje, že faktický (skutečný) stav auta je přesně takový, jaký je zapsán v TP. Ze zkušeností vím, že technik se pod autem kouká, zda má/nemá tažné zařízení, abs, 4x4 atd. Pri nesrovnalosti dá technik evidenční kontrolu jako nevyhovující, rozhodně se nestane to, že by zrušil platnost STK
pitrer jízda bez zadního bočního skla taky není nebezpečná při provozu? Fakt? To tak uvažujete i třeba, když má na kamionu disk kola 12 matek a jedna schází?
Musí projít, na evidenci se kontrolují štítky, barva, vin, kola a zda auto není kradené. Běžně se na evidenci vozí i nepojízdná nabouraná auta na podvalu pokud někdo prodává bouračku na opravu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.