Nejste přihlášen/a.
Legální zvýšení - možná byl paket pro špatné cesty. Ale to je tak o 2 cm což ti nepomůže.. Za mne vyměnit auto, prachy do oprav se nevrátí nikdy a další opravy můžou být za rohem...
Mmch. spousta aut je pohodlnějších než O2. Vyšší bývaj "dodávky" a mpv. Do města je výborná Panda - tam se sedí vysoko jako na židli, pro starší lidi je řešená výborně.. Ford C-max - pokud se v něm sveze tak po Oktávce tesknit nebude.. Pohodlný jsou Citróni s hydrem apod.
Pokud jsou tlumiče a pera původní, tak jejich pouhá výměna zvedne auto o pár cm.
Mě na Felicii pružiny z Vanpluse Formana zvedli zadek o 4cm. Je to prd, ale jsou tam. Projedu víc.
...
Paket na špatné cesty zvedne si ymslím taky ty 4cm. Stejně tak větší kola, ale větší kola s nízkým profilem na záda nebudou na našich silnicích žádný med. Každá díra bude cítit.
A řešil bych i RS sedačky, které mají výborné boční vedení.
V zadu je haldex? Je to 4x4? Zadek má nezávislou nápravu s rameny?
doplněno 20.10.21 17:49:
Řešením mohou být i měchy
Neoficiálně, mimo záznam - před pár lety jsem zvedal feldu pick up. Podložky, největší ráfky které šly, co nejvyšší gumy, zimní a protektory. Rozdíl byl obrovský, na STK jsem to ovšem musel vyházet. Teď jsem zvedal octávku, jen podložky. Investice osm stovek a dvě hodiny práce, na STK to opět bude muset ven. Je zvedlá o tři cm, to už je na hranici, ale je to znát...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.