Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě SUV

Od: kuba10 odpovědí: 11 změna:
Zdravím, vybíráme do rodiny ojeté SUV v benzinu (kvůli nižšímu nájezdu). Cena okolo 1 mil Kč. Větší kufr je samozřejmě výhodou. Děti máme už větší, takže to je pohoda. Koukame po Q7 nebo XC90. Myslíte ze je to dobra volba? Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Mám novou Hondu CRV hybrid spotřeba město 5.8 dálnice 7.zkuste na ni mrknout.V plné palbě kolem melounu.
doplněno 15.10.21 18:50: Automatická převodovka,40 let s fofrklackem a už bych ho nechtěl

mathew
hodnocení

2x

Co Cadillac Escalade? Narozdíl od té Q7 to nemá každá blondýna a možná to bude mít ve finále i levnější náklady na provoz než olítaná Q7

kuba10
U toho se bojím nákladu na opravu
Ta Q7 na servis rozhodně nebude žádná láce.

hodnocení

1x

Radši bych koupil novou Mazdu CX-5 s benzínovou atmosférou a ještě kilo ušetřil. Do ojetého prémiového SUV budete pořád strkat peníze.

hodnocení

0x

já bych šel do Volva ale pouze naftovej 5tivalec 2,4

ted nám do rodiny přibyla Xc60ka ve 4kole z roku 2017 a pecka *palec*

Poznámka k té naftě:
auto.pravda.sk/...
auto-mania.cz/...

hodnocení

0x
Jezdim s Subaru Outback a nemůžu si vynachválit. Rozměrově je to výškově mezi sedanem a SUV, kufr dostatečně veliký, pohodlné, tiché auto a terénní schopnosti převyšují 95% SUV vozů. Permanentní čtyřkolka, perfektně funkční automat a vše naprosto perfektně funguje. Benzin 2,5 litru bez turba. Nový - neco málo přes milion Kč.

hodnocení

0x
XC90 dopadla dost špatně ve spolehlivosti..
kuba10
Mužu poprosit odkaz na článek? Pokud je to ten z britských deníku, tak jsem Koukal, ze je několikrát presdilen a vypadá to spis podezřele na nějakou kampaň proti XC90

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]