Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, koupil jsem favorita, který je neregistrovaný. Půl roku byl odstavený a teď by jej chtěl přihlásit. Má pořád registrační značky ale nějak se mi podařilo ztratit velký technický průkaz. Zajímalo by mně, jestli mi ještě DI vystaví duplikát velkého technického průkazu abych jej mohl zaregistrovat.
ano, byl vyřazen
doplněno 23.04.10 20:07:omlouvám se , špatně jjsem to popsal, takže takhle,... v lonskem roce jsem jej zakoupil v aaa s platným TP, odhlášen pouze, s platnou technickou prohlídkou, takže jej bylo třeba ihned přihlásit a zaplatit asi 10 tis, za přihlášeníé. Jelikož byl odstaven a mezitím všechno propadlo jako je technická prohlídka, pojištění aj. a ještě k tomu jsem ztratil ten velký TP. A ted by jsem je chtěl přihlásit znovu, takže jak postupovat, když ten velký TP nemám?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.