Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O jaké čídlo se jedná?

Od: michalll odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, dnes jsem po koupi auta šel poprvé měnit olej a po sundani krytu olejové vany na mě vykouklo tohle ulomené čidlo. Místo odkud se odlomilo jsem bohužel nenašel. O co by se mohlo jednat? Děkuji za každou radu.

O jaké čídlo se jedná?
O jaké čídlo se jedná? #2
O jaké čídlo se jedná? #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

promej zubním kartáčkem a benzínem. Najdeš číslo dílu. To dej do google.

hodnocení

1x
Vypada to jak čidlo venkovní teploty
Vodpoj ho a koukni na palubku co se stane

hodnocení

0x
On ho už odpojil kleštěmi i s kabelem:) A auto předpokládam jezdí, takže se nic nestalo:)
mich*
hodnocení

Já jsem ho neodpojoval, proto mě zajímá o co se jedná.

Dobře.. někdo ten kabel z fotky uštípnout musel.. Jestli auto jede normálně a jestli ukazuje venkovní teplotu,tak to ani nemusí pocházet z Vašeho auta..mohlo to tam spadnout v minulosti někomu v servisu nebo to mechanik položil do mot.prostoru a uštípl to jinde z jiného auta.

já nák nepostřehl že je uštíplí *smich*

sedlecak
hodnocení

0x

Podle zašpinění a dvou drátů bych typoval na detonační čidlo. nachází se na bloku motoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]