Nejste přihlášen/a.
Kapacita se pomocí napětí nezjistí. Dá se odhadnout, např. když baterka nenastartuje a po půl hodině na nabíječce nabíječka hlásí plné nabití, tak už moc kapacity mít nebude. Kapacita se dá i změřit buď pomocí měřiče kapacity a doma tak, že ji plně nabijete a pak přes něco vybíjíte známým proudem. např. žárovka 12V/21W (z blinkru) má odběr 1,75A. Pokud vydržela svítit 3 hodiny, má baterka 5,25Ah. Měření je to orientační, ale stačí, hlavně nevybít pod 10,5V. Pokud je znám nabíjecí proud, lze obdobně změřit kapacitu při nabíjení (nabíjím 5A do plného nabití 5hod, má 25Ah, ale musí být před nabíjením vybitá).
Krom kapacity je taky důležitý vnitřní odpor. Auto nastartuje i s baterkou, která má 5Ah, ale pokud má velký vnitřní odpor, klesne při startování napětí a motorem to neotočí.
Kdyz je 0 stupnu a uz jde slyset ze hur toci, tak pri -10 stupnich Ti klekne presne v tu nejhorsi moznou chvili. Kup novou. Treba Exide.
Ona baterka ztrácí kapacitu s klesající teplotou, nová 50Ah plně nabitá baterka má při -20°C s bídou 25Ah, ona tu kapacitu zase ohřátím získá, proto se kdysi doporučovalo, před startováním na chvíli rozsvítit světla, aby se baterka ohřála. Problém byl, že když se ohřívá vlastní energií, výsledek je ztráta.
No ale k věci. Jestli vaše baterka má třeba 5Ah, při 0°C má 3,5Ah, je to málo, ale ještě nastartuje, alepři -20°C bude mít 2,5Ah a už nenastartujete. V největších mrazech budete shánět baterku, které se v tu dobu hůř shání a mohou být dražší. Takže bych ji raději vyměnil hned.
Většina nabíječek nabíjí proudem kolem 4-5A, takže běžné baterky 40-50Ah se nabíjí kolem 10 hodin. Tak tu vaši baterku připojte na nabíječku a pokud se kontrolka nabití rozsvítí po víc jak 5 hodinách, je baterka ještě použitelná. Když se rozsvítí za 1 hod nebo dřív, je na vyhození.
asd1
až dnes jsem se dostal k autu. Včera jsem dobíjel baterii nabíječkou z Lidlu, baterie byla nabita na cca 12,8V
přijel jsem domu a zaparkoval a nechal přes noc(dnes bylo -1°C)
Ráno jsem měřil v klidu baterii a měla 12,11V, pak jsem nechal nastartovat auto a při startu ukázalo nějak 9,9V
Takže okamžitě koupit novou a nečekat už na nic, než přijdou opravdové mrazy
nevadí, že je o cca 15mm vyšší?
Jste si jistý, že baterie byla nabitá? Neznám charakteristiku nabíječky z Lidlu, ale nabíjení úplně vybité baterie trvá podle nabíjecího proudu 15 - 20 hodin a po odpojení od nabíječky musí mít napětí nad 15 V.
hlada
ja dojel na chalupu a jen jsem připojil tu nabíječku po dobu sekání zahrady než zase pojedu domů cca2hodiny
Nabíjení/dobíjení se provedlo a poté se udrzovalo napetí na baterii ktere ukazovalo 12,8V, pak vecer jsem jel domů, no a ráno v klidi ukazovalo v klidu 12,1V a při startu kleslo pod 10V
Mě jde ted hlavne už jen o to zda ty baterie Exide Premium jsou nebo patří mezi kvalitní
Děkuji
Snad je to dobré. Pokud to ale změříte tak jak jsem uvedl, tak při měření se zatěžovacím odporem (pokud je baterie v pořádku), nesmí napětí klesnout pod 10V.
Olověný akumulátor ztrácí kapacitu pravidelně z těchto důvodů.Provoz bez dobíjení nepravidelný na příklad po týdnu.startování ubere z baterie 10% kapacity.Další jízda vrátí maximálně ya každou hodinu provozu 10% zpět.Zastávka při vybitém stavu znamená zasulfátování článků.Pokud vozidlo odstavujeme na delší dobu,měli bychom neprodleně dobít baterii.Pokud máme možnost nechat baterii na nabíječce,necháme ji trvale připojenou při nabíjecím proudu asi 0,5 A
Pro nabíjení používame chytré nabíječky(Nabíjejí pulzním proudem)
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.