Zdravím. Budu lakovat alu kola. Zadní stranu bych vzal jen základem na hliník a přelakoval bezbarvým. Můžu základ přelakovat za čerstva jak barvu, nebo ho mám nechat proschnout? Potom přední stranu vzít základem na hliník, nechat proschnout, přebrousit, plnič, proschnout, přebrousit, odmastit, barva a za čerstva lak? Jinak kola mám obroušená na hliník.
Doporucil bych vykaslat se na to a nechat to dat na kombinaci piskovani+komaxit. To me vyslo na 2 litry za sadu a je to na furt a hlavne to vypada. Kdyz si spocitam cenu materialu, cas s tim a pravdepodobny vysledek.. pokud tedy nemas doma lakovnu, pak se ti to vyplati udelat. Ale to asi nemas, kdyz neznas postup.
Přesně tak..Nelakovat doma..byl bys hoodně zklamanej.Spousta času a práce a barvy taky dost stojí..Loni jsem zkusmo dělal ALU kola taky sám a jedno jsem zkusmo vzal štětcem na černo a nechal zaschnout naležato..Barva se krásně rozlila a vypadá super..I to drží.Zbylé tři jsem dělal tak jak máš v plánu.Už při montáži se povedlo okolí šroubů odřít a odštípat.. ikdyž jsem byl opatrný.Sprejem je to prostě slabá vrstva..ikdyby si to vzal desetkrát.. každý kamínek to odštípne..
já jsem asi 2 nebo 3 roky zpátky lakoval zimáky na fabii...dělal jsem to tak, že jsem si olepil gumu páskou...vzal kartáč na vrtačce...všechno to ošmrdlil až na čistý plech...odrezil...přetřel odrezovačem...šplíchl zinkovým sprejem...a na to základ na kov, x vrstev černé lesklé barvy a nakonec bezbarvý lak...dělal jsem to jen z venku...
vykašli se na domácí šmrdlání, spousta času s nejistým výsledkem
Komaxit je prášková barva, co se následně vypaluje v peci, výsledek je pevný a zároveň dostatečně elastický povrch
Některé barvy pro komaxit jsou i strukturované-tzv. něco jako kladívkované, obzvlášt luxusně vypadají tyto barvy v odstínech:komax bronz, komax měď, komax stříbro. Na ráfku to skvěle vynikne
Nejsou to první kola co dělám a nikdy jsem zklamanej nebyl. Jen tyto kola na tom byly hůř, tak jsem je obrousil úplně a chci dát i základ. Předtím stačilo zdrsnit origo lak a stříknout barvou, lakem a nechat aspoň týden proschnout. Neodřeli je ani v pneuservisu při obouvání a vyzouvání. Dávám dvousložkovej lak.
hoď sem foto auta, jakou má barvu, možná by mu slušela jiná než jen stříbrná barva-hliníková. Já na červenou alfu udělal měděnou barvu hliníkových ráfků a hodí se to víc než původní stříbrná Al barva
máš to hezky nalakovaný, co používáš za ten dvousložkový lak?
punker*
Já teď prodal mondeo, ale mám v plánu zase nejspíš Forda. Barvu už mám koupenou, ale něco do "měděna" by těmto kolům asi slušelo, mám k nim nachystané černé středové krytky s nápisem Ford.
punker*
Dvousložkovej lak mám viz. foto Máš prosím foto těch kol a případně číslo barvy?
píšou, že je to ten samý odstín(možná mají špatné foto), ale já mám víc ten dočervena.
To chce,abys to viděl v obchodě-barva víčka určuje barvu uvnitř ve spreji.
Pozor-nejsou do exteriéru, takže potřebují finální pořádný lak bezbarvý. Navíc ti nezaručím, že ta barva nějak nevybledne, když jsou jen do interiéru.
Lepší bys měl nějakou do exteriéru podobného odstínu-vezmi nějaký kovový-metalický jak jsou tyto odstíny. Stojí to za to, zvlášť, když na to svítí SLunce
Ale joo.. Když na to máš čas,tak proč ne.Člověk z toho má pak větší radost, když si to udělá sám.Když jsem měl auto na rok a pak jiné ,tak mi bylo jedno,jak to bude vypadat po zimě atd.. Prostě už nemám tolik času a chuť se s tím šmudlat doma.Navíc nějaké"pavučiny"bych doma tuplem nechtěl brousit..
Komaxit na Al kolech neni vhodny a v originale se ani nedela. Je nachylny na praskliny a v zime sul pracuje pod tvrdou slupkou. Odstranit komaxit neni zadna sranda. Naproti tomu lak na kola s krycim lakem je mnohonasobne levnejsi a oprava snadna.
re4zon
Tak proc ho mam na aute sedm let a porad vypada stejne?
jenda22
Tak proc jsem na koupenem aute musel zvednuty korozi hliniku komaxit nechat opiskovat, protoze jinak sundat nejde a celkova cena byla zhruba jako za nove? Protoze to je tvrda slupka na namahana kola nevhodna. Tecka.
Základ tedy pokud myslíte tím plnič, tak určitě ne.Musíte nechat proschnout do druhého dne a obrousit pod vodou smirkem hrubostí 1200. Pokud máte plnič který se používá mokrý do mokrého tak určitě mužete barvu nanest po 15 minutách,ale ten se používá převážně jen na lakovnách na nové dily jako u nás na Lakovně.Tím že se obrousí pod vodou plnič tak tím zmizí ruzné nedostatky poškození od toho ten plnič je..nalakovat to na neobroušený plnič je prostě blbost a výsledek hrozný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.