Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kod autoradia Blaupnukt, neznám

Od: kubinec® odpovědí: 24 změna:

Dobrý den, prosím vás o pomoc. Po třech letech co máme Fiata Ideu, se mi dnes poprvé stalo, že po nastartování se nespustilo radio, a chce to po mně kod (----)

Nikdy se mi to nestalo předtím ikdyž se odpojila autobaterie. Dá se kod někde zjistit, přikládám veškeré štítky z radia

děkuji

Kod autoradia Blaupnukt, neznám
Kod autoradia Blaupnukt, neznám #2
Kod autoradia Blaupnukt, neznám #3

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

vyšlo mi 1712

hodnocení

Jenže, jak zadam tu 7?protože na rádiu je pouze tlačítko 1 - 6 a jakmile zmacknu tlačítko tak se napíše ti číslo a hned mě to posune o další pozici.

Snad namačkáš tlačítko 2 sedmkrát, až bude na LCD číslice x7xx!

Na zadávání používáš pouze tlačítka 1-4

hodnocení

No já nevím, já tlačítka používám pouze při předvolbe stanice 1 až 6. Takže opravdu neznám tento problém, jak budu doma u auta vyzkouším, zda to vůbec jde. Já jen zkoušel ráno klasický kód 1111 a to mě vždy po zmáčknutí jednoho čísla hned posunulo o další pozici.
Napsalo mi to jakoby špatný kód a čekal jsem asi 1minutu a pak raději nic jsem nedělal abych si ho nějak nezsblokoval úplně

Stačí 10x chybně a je to na flashnutí eeprom. Rádio je pak na vyhazov, pokud nemáš dump do eepromky.

Ale odstupy mezi špatnými kódy jsou tuším 3m 5m 10m 1h 5h 10h 12h 24h 48h tak nějak.

hodnocení

Sedím v autě a opravdu lze pouze naťukat čísla co jsou na panelu tj. 1az6. Zkouším tlačítko podržet a nic se neděje.
Ani kdybych chtěl naťukat 0,nebo 7,8,9, tak to prostě nejde.
Co teď prosím, poradíte? Neříkejte, že musím do značkového servisu Fiat, to se nedoplatim

Napadá mne jen teoretické ťukání do šipek atd.

Jestli nemáte ovládání na volantu, na vašem místě bych šel do autoradia za 600,- s USB a vyměnil to...

hodnocení

jmlc
No začínám uvažovat o tom. Rámeček který zacelý tu díru vyjde na 400kc,a radio (Pioneer) mi zůstalo z Punta
Aha je to stejně záhada
To je ten zázrak radio BP
Kod autoradia Blaupnukt, neznám #4

zkuste takto zadávat?...

hodnocení

Gumidek
Dyť takto zadávám, jenže kódy(mám jich už 7 různých) které mi posílají s tvrzením, že je to ten správný pro daný pristroj, ale ani už asi pátý pokus není ten správný.
Kéž by byl ten co je na odkaze ten správný.

Kubinec, ty si snad myslíš, že tahle rádia mají jedena ten samí kód?...proboha.

Každé rádio má svůj unikátní pin, který se dá vesměs vygenerovat dle sériového čísla nebo vyčíst z eepromky.

jmlc ti ho vygeneroval. Umíš ho potvrdit?

Kódy jako 1234 nebo 0000 nebo 1111 ani nezkoušej. Kdyby to bylo takhle dementní, tak ta rádia nepotřebují žádný kódy.;)

hodnocení

Gumidek
Je mi to vše jasné, ale nelze navolit kód např "0,7 8,9" pouze čísla co je na panelu tj 1 az 6.
Ikdyz stisknu a podrzim jakékoliv tlačítko s číslem, tak opravdu nenaskakuji další číslo v pořadí. Prostě po pár vteřinách když není žádná aktivita, tak se objeví zase - - - -.
Nemusí být přece nutné aby byl vůz nastartován při, vkládání kódu že?

Ne, nemusí být nastartováno. Stačí, aby šlo rádio zapnout. Nejčastěji se zapnutým klíčkem.;)

Potom netuším. Leda najít někde návod k tvému rádiu. Zkusím pohledat pdf.

hodnocení

No, mi jde hlavně o to přijít na to, jak navolit číslo "7"
Není možné, že by nešlo přece
Nebo aspoň zjistit přesný typ rádia, že bych taky hledal návod, ale z těch čísel nevím o co jde

Opis z návodu (překlad PL na CZ):

Zadání tajného kódu Když je rádio zapnuté, když je vyžadován kód, na displeji se asi na 2 sekundy zobrazí "CODE" a poté "ENTER CODE: - - - -". Tajný kód se skládá ze čtyř číslic od 1 do 6 odpovídající každé pomlčce. Chcete -li zadat první číslo kódu, stiskněte tlačítko pro výběr stanice (1 až 6). Stejným způsobem zadejte další číslice kódu. Pokud čtyři číslice kódu nezadáte do 20 sekund, na 2 sekundy se na displeji znovu zobrazí "KÓD" a poté "ZADEJTE KÓD: - - - -". Nemělo by se to brát jako zadání špatného kódu. Po zadání čtyř číslic kódu (do 20 sekund) začne autorádio fungovat. Pokud byl zadán špatný kód, autorádio akusticky pípne a na displeji se zobrazí "CODE" Pro 2 sekundy a poté "ZADEJTE KÓD: - - - -", což uživatele vyzve k zadání správného kódu. Kdykoli uživatel zadá špatný kód, doba čekání na opětovné zadání kódu se postupně zvyšuje (1 min., 2 min., 4 min.) , 8 min, 16 min, 30 min, 1h, 2h, 4h, 8h, 16h) až po dobu maximálně 24 hodin. Čekací dobu na displeji indikuje zpráva "RADIO BLOCKED / WAIT" po zmizení, opakujte procedura zadávání kódu KARTA KÓD KÓDU - KÓD KÓD Je to dokument potvrzující držení rádiové jednotky. Kódová karta obsahuje model rádiového přehrávače, sériové číslo a tajný kód. VAROVÁNÍ Kódovou kartu uschovejte na bezpečném místě, aby mohly být příslušné informace předány příslušným službám v případě odcizení autorádia.

Takže jak píšeš. Kód musí obsahovat číslice 1-6. Potom netuším, jak zjistit dle ser. no.

poslední možnost je zde. Zaplatit 300kč online opisem z karty. Já takto rozchodil radio na nissana.

freeradiocodes.co/...

hodnocení

Díky moc. No tak buď zaplatit 300kc a snad bude vše ok anebo sehnat redukční rámeček a dát si tam vlastní radio a nám navždy taky klid

to je na tobě.;)

xtrons.cz/...

hodnocení

Ty brdo ty v tom odkaze ještě levnější než co jsem našel na ahifi. Cz
Díky moc, budu ještě uvažovat

Hlavně je šedý. Někde jsou pouze černé.

Není zač ;)

hodnocení

Gumidek

tak vyřešeno, radio fakčí, moc moc ti děkuji. *jasne*

Děkuji za zpětnou vazbu. Jsem rád, že jsem pomohl ;)

P.S.: Poznamenej si kód někam dobudoucna do dalšího odpojení baterky *zdravi*

hodnocení

jj, jasně, už je napsáno...ale kde? *zmateny*

neee, vím kam jsem ho napsal*smich2*

Na tom prvním odkaze, je zrovna asi nějaká akce, bo mě to stálo 199,99kč z původních nějak 270kč *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]