Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás o pomoc. Po třech letech co máme Fiata Ideu, se mi dnes poprvé stalo, že po nastartování se nespustilo radio, a chce to po mně kod (----)
Nikdy se mi to nestalo předtím ikdyž se odpojila autobaterie. Dá se kod někde zjistit, přikládám veškeré štítky z radia
děkuji
Snad namačkáš tlačítko 2 sedmkrát, až bude na LCD číslice x7xx!
Na zadávání používáš pouze tlačítka 1-4
Stačí 10x chybně a je to na flashnutí eeprom. Rádio je pak na vyhazov, pokud nemáš dump do eepromky.
Ale odstupy mezi špatnými kódy jsou tuším 3m 5m 10m 1h 5h 10h 12h 24h 48h tak nějak.
Napadá mne jen teoretické ťukání do šipek atd.
Jestli nemáte ovládání na volantu, na vašem místě bych šel do autoradia za 600,- s USB a vyměnil to...
Kubinec, ty si snad myslíš, že tahle rádia mají jedena ten samí kód?...proboha.
Každé rádio má svůj unikátní pin, který se dá vesměs vygenerovat dle sériového čísla nebo vyčíst z eepromky.
jmlc ti ho vygeneroval. Umíš ho potvrdit?
Kódy jako 1234 nebo 0000 nebo 1111 ani nezkoušej. Kdyby to bylo takhle dementní, tak ta rádia nepotřebují žádný kódy.
Ne, nemusí být nastartováno. Stačí, aby šlo rádio zapnout. Nejčastěji se zapnutým klíčkem.
Potom netuším. Leda najít někde návod k tvému rádiu. Zkusím pohledat pdf.
Opis z návodu (překlad PL na CZ):
Zadání tajného kódu Když je rádio zapnuté, když je vyžadován kód, na displeji se asi na 2 sekundy zobrazí "CODE" a poté "ENTER CODE: - - - -". Tajný kód se skládá ze čtyř číslic od 1 do 6 odpovídající každé pomlčce. Chcete -li zadat první číslo kódu, stiskněte tlačítko pro výběr stanice (1 až 6). Stejným způsobem zadejte další číslice kódu. Pokud čtyři číslice kódu nezadáte do 20 sekund, na 2 sekundy se na displeji znovu zobrazí "KÓD" a poté "ZADEJTE KÓD: - - - -". Nemělo by se to brát jako zadání špatného kódu. Po zadání čtyř číslic kódu (do 20 sekund) začne autorádio fungovat. Pokud byl zadán špatný kód, autorádio akusticky pípne a na displeji se zobrazí "CODE" Pro 2 sekundy a poté "ZADEJTE KÓD: - - - -", což uživatele vyzve k zadání správného kódu. Kdykoli uživatel zadá špatný kód, doba čekání na opětovné zadání kódu se postupně zvyšuje (1 min., 2 min., 4 min.) , 8 min, 16 min, 30 min, 1h, 2h, 4h, 8h, 16h) až po dobu maximálně 24 hodin. Čekací dobu na displeji indikuje zpráva "RADIO BLOCKED / WAIT" po zmizení, opakujte procedura zadávání kódu KARTA KÓD KÓDU - KÓD KÓD Je to dokument potvrzující držení rádiové jednotky. Kódová karta obsahuje model rádiového přehrávače, sériové číslo a tajný kód. VAROVÁNÍ Kódovou kartu uschovejte na bezpečném místě, aby mohly být příslušné informace předány příslušným službám v případě odcizení autorádia.
Takže jak píšeš. Kód musí obsahovat číslice 1-6. Potom netuším, jak zjistit dle ser. no.
Děkuji za zpětnou vazbu. Jsem rád, že jsem pomohl
P.S.: Poznamenej si kód někam dobudoucna do dalšího odpojení baterky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.