Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
byl jsem minulý týden u svého dealera škoda objednat nový vůz. Zaplatil jsem zálohu s tím, že vů budu mít až v průběhu příštího roku. Po dnešmín dni, kdy bylo oznámeno další zpomalení výroby ve škodovce, tak si myslím, že budu vůbec rád, jestli auto příští rok budu mít. Zmínili se dnes také o tom, že se bude zdražovat.
Máte někdo zkušenost s tím, že jste si objednali auto a po té co jej dodali zvedli jeho cenu oproti objednávce? Je to běžné? Dá se vůči tomu nějak bránit případně dealera donutit dodržet cenu, která byla sjednána při objednání vozu?
nejjednodušší je u skoda dealerů nic neobjednávat ale koupit značku která výrobu i schvalování zvládá...
Mimochodem ty chybející čipy se použivaji napřiklad do systemu start stop ...všichni vime že tento system uživatele otravuje, nici motor baterii a dalsi komponenty a jeho prinos pro ekologii nelze prokazat, presto se dal montuje...a ted kvuli nemu nejsou cela auta...kdo muze ten jej trvale vypina, kdo nermuze vypína jej pred kazdou jizdou...
nektere americke automobilky absenci cipu resi vyrobou aut bez start - stop systemu...my to neudelamew, radeji pockame na zastaveni vyroby ve skodovce ktere tezce poznamena nasi ekonomiku na dalsich10 let...
co mám informace, tak výrobu zatím neomezuje jenom Volvo. Důvod je jednoduchý - majitelem je čínská firma, takže s čipy není problém.
A co máte ve smlouvě? Vy nečtete a neposloucháte zprávy? O nestíhání a nedodávání vozů se nepíše od 7.10. ale to už trvá daleko delší dobu.
To není váš dealer.On tam teď v říjnu končí a potom tam bude někdo jiný.Momentálně prodá cokoliv s dodávkou možná příštího roku.Tak a zítra krachne celý trh a záloha je kde? - v ppppp
A zaplatit zálohu na vů ,který možná budu mít až v průběhu příštího roku může jenom v*l.
Jste bohatej - nechcete mi taky dát zálohu na energie?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.