Nejste přihlášen/a.
Dobry deň,
riešim opravu auta zn. Opel Signum 2004 110Kw 1,9Diesel.
Nedávno som menil škrtiacu klapku za novú , kedže ta povodna bola už opotrebovana , polamane zuby atd.
Kedže auto bolo v nudzovom režime a virivove klapky bohužial doslužily , bolo to zaslepene a softverovo upravene. Taktiež menene tesnenie pod sánim. Auto išlo ako malo , malo výkon a tah ale zhruba po 200km a pár hodinách jazdy mi opat vyhodilo kontrolku motora , kde ma hodilo do nejakeho režimu a auto ide tak na 2/3 výkonu.
Pomalší rozjazd bez tahu a maximalne vytiahne na 140 km/h.
Momentalne v servise , kde som uplne nepochopil ako to opravit aby všetko šlapalo ako ma.
Ževraj treba nove sanie ale čital som i volal z viacerymi servisakmi a niektori tvrdia , že to ide i po zaslepení.
Každopadne , prečo ale píšem je jedna vec- o čom som vedel bola spojka ktoru planujem menit.
Je už v dost ubohom stave , kde je dvojhmatovy setrvačník. Nova sada orig.stoji zhruba 15.000 Kč čo samozrejme je dost penazi na povod a vek auta.
Myslite, že je vhodne použit lacnejšiu alternativu pripadne iba s jednohmotovým setrvačnikom?
Čital som , že v tom pripade ak ma auto turbo sa diely mozu opotrebovat a znehodnoti celkovo auto.
Dakujem za každe info.
Matej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.