V bazaru to neprodávejte,ikdyby Vás mučili..Bez nadsázky.Hezky pěkně inzerát a čekat na NORMÁLNÍHO kupce, který ocení stav a bude vědět do čeho jde.Zkrátka rozumný člověk,co zná auta..Přepis pochopitelně před odvozem auta! A každého dopředu upozornit, že nedáváte záruku! Aby se nenašel vychcánek, který to bude chtít za 14 dní vrátit, protože např.zjistí, že by musel nedej bože něco investovat.Nevím,jak auto vypadá zvenku..koroze,škřábance atd..Ale těch 20-25tisíc je reálná cena.. Držím palce a přeji rozumné zájemce..
Ty jdou na inzerci za 25 už tak 5 let. My co je měli nebo ještě máme, víme, že to je neskutečně prostorné pohodlné auto které nerezne ale trh na francouzská auta kouká skrz prsty takže budeš rád když dostaneš dvacku.
asd1
Nereznou jo? Hahaha Jsou sice auta který reznou víc, ale že by to nerezlo je blbost. Roky koem 2000 jsou shnilý víceméně všechny, minimálně šusplechy všechny šrouby, trubičky atd., cokoliv děláš tak bojuješ se shnilostí.. Možná tak dovoz z Holandska nebo středního Španělska (místa kde se nesolí ani to neni u moře..),. Nebo auta který do sněhu nevyjedou a parkujou v suchu...
"Nereznou budou spíš dovozy z těchto oblastí, co je furt u nás to shnilý je...
Já měl shnilý jen lemy zadních blatníků a ta výztuha před zadní nápravou odešla snad na všech tam ale stačilo místo ní dát kus natrenýho jeklu aby na stk neprskali a byl klid. Žádný důležitý části nerezly. Francouzi pozink umí nejlíp z celé Evropy.
Proč pořád někdo propočítává měsíční nájezd a vznáší pochybnosti ..Oni opravdu existují auta s malým nájezdem! Někdo prostě chce mít auto k dispozici a přitom ho využívat jen když není jiná možnost.Před 3lety jsem prodával krásného Seata Leon 1,6 rok 2000 a nikdo mi nevěřil, že má 120 tisíc najeto.Každý v tom hledal podvod..Tak k čemu to je? Měl jsem to snad přitočit nahoru,aby to vypadalo líp? Nakonec si kupce našel,ale stejně tomu nájezdu moc nevěřil
olinl
doutnak-ten kdo zná auta, tak se podívá na šaltpáku, volant, pedály i opěrky na ruce, případně na tapecírunk a je mu jasné, jestli ty kilometry sedí.. Tohle ale asi znáš, kupující jdou za slevou..
douchova*
Už sem taky slyšela, že to není možný tak málo km. Já ho zdědila a auta máme dvě, třetí na co živit. Teď ho měl 4 roky půjčené tchán a najel cca 2tis. Musím říct, že na to, jak je starý, žádná rez, sedačky jen trochu vyšisovaný. Proti feldě kterou jsem kdysi měla ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.