Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde vymění dobře a spolehlivě motor mitsubishi carisma 1,8 gdi?

Od: mitsubishi* odpovědí: 13 změna:

Zdravim,poptávám schopného mechanika na mého Japonce pro výměnu motoru a udělání rozvodů?Předem díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud to nemaš daleko do Plzně tak bych věděl
http://www.aapp.cz/

mitsubishi*
hodnocení

mám to kus ale asi mi nic jinýho nezbyde..tady všichni nejraději přezouvaj gumy a dělaj podřadný výměny autosoučástek..katastrofa sehnat Frajera co umí a hlavně Japonce je schopnej udělat nadliskej výkon.

Mechanik je tam mladej kluk velmi šikovnej dělal mi go na mém motoru a nemam problém když si nevim rady k němu zajet
a to sem z Varú
Klučina je dost vytíženej je možny že to nebude hned

mitsubishi*
hodnocení

pokud umí tak,se to určitě vyplatí..jinak mne dorazí příští týden motor ze Slovenska a mám 21 dní od převzetí na výměnu a vyzkoušení v případě nespokojenosti vrácení.

Tak nez to vemeš to řadně okoukni aby tam nebyly urvany držaky na motoru aby snim šlo otočit jestli bude šance koukni do sani i vejfuku v jakym je stavu
Stejne počitej že minimalně dat nový rozvody termostat přetěsnit kde co nebude to nejlevnější sranda
Nevyšlo by lip opravit tvúj stavající motor?
mitsubishi*
07.10.21 13:26
hodnocení

*zmateny*

mitsubishi*
hodnocení

To si netroufám říct,potkalo se mi to..

asd1

Potkan obvykle znamená vyměnit ohlý ventily, zabrousit je, těsnění hlavy příp. hlavu orovnat pokud je křivá a nastavit nový rozvody.. Někde se ohýbaj zdvihátka apod. Základ je rozborka a zjistit co je poškozený.. Některý motory se vůbec nepotkaj, natáhneš nový rozvod a jede to (nejely jen kvůli rozhozenýmu časování)

Pokud nejsou propíchaný písty a vydřený válce tak bych šel do opravy, "udělat sám" vyjde na třetinu peněz, ale je třeba nebýt úplná lama...

Bazarový motor může být taky v háji a vrácení se může ukázat jako nereálný..

Jestli se to potkalo je lepší to nechat opravit než tam cpat motor o kterým nic nevíš
Na tvym miste bych ten motor odvolal a ten tvuj nechal udělat
mitsubishi*
hodnocení

To už mne bylo nabízeno za 30 tisíc a na Slovensku,určitě by byl lepší repas a jelikož sem jel skoro bez plynu asi 60 tak,se to ani neozvalo vůbec,jen sem zastavil a vypnul motor.Jinak sem asi lama,nemám na to vybavení ani prostory ale mám v tom už dost peněz a je to Srdcovka.

Brnkni si do toho servisu
Ale určite je lepší mit opraveno než tam mít motor o kterym nic nevim

mitsubishi*
hodnocení

je to zrušený,prej to sem jede ze Švédska*smich*poprosim tedy o náký kontakt na někoho kdo se vyzná a zvládne to go celý?Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]