Nejste přihlášen/a.
Zdravim,poptávám schopného mechanika na mého Japonce pro výměnu motoru a udělání rozvodů?Předem díky
mám to kus ale asi mi nic jinýho nezbyde..tady všichni nejraději přezouvaj gumy a dělaj podřadný výměny autosoučástek..katastrofa sehnat Frajera co umí a hlavně Japonce je schopnej udělat nadliskej výkon.
pokud umí tak,se to určitě vyplatí..jinak mne dorazí příští týden motor ze Slovenska a mám 21 dní od převzetí na výměnu a vyzkoušení v případě nespokojenosti vrácení.
Potkan obvykle znamená vyměnit ohlý ventily, zabrousit je, těsnění hlavy příp. hlavu orovnat pokud je křivá a nastavit nový rozvody.. Někde se ohýbaj zdvihátka apod. Základ je rozborka a zjistit co je poškozený.. Některý motory se vůbec nepotkaj, natáhneš nový rozvod a jede to (nejely jen kvůli rozhozenýmu časování)
Pokud nejsou propíchaný písty a vydřený válce tak bych šel do opravy, "udělat sám" vyjde na třetinu peněz, ale je třeba nebýt úplná lama...
Bazarový motor může být taky v háji a vrácení se může ukázat jako nereálný..
To už mne bylo nabízeno za 30 tisíc a na Slovensku,určitě by byl lepší repas a jelikož sem jel skoro bez plynu asi 60 tak,se to ani neozvalo vůbec,jen sem zastavil a vypnul motor.Jinak sem asi lama,nemám na to vybavení ani prostory ale mám v tom už dost peněz a je to Srdcovka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.