Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kód k radiu

Od: josefus odpovědí: 9 změna:

ahoj lidi - vyndal jsem baterku a radio chce kod,který nemám. Mám golfa a myslel,jsem,že radio je original - sice je original vw,ale z ne z mého. Původní majitel, kód taky neví. Můžete mi někdo kód vygenerovat? VWZAZ1G68119863

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zaplať online kartou a za 300kč máš kód.

Za zkoušku to jde. Já tam z úspěchem odkodoval radio na Nissana, kde nemám výbavení ke svépomocnému odkodovani.

freeradiocodes.co.uk/...

hodnocení

0x

Z rádií alpha,beta,gamma běžně kód vyčítám z eepromky.

josefus
hodnocení

Eepromka? Jsem sádrokartonář - šlo by to srozumitelně?

Rádio je dnes něco jako malý počítač. Najede systém z flešky, kde jsou uložené informace jako paměť stanic, menu a funkce a pin k odblokování. Velice laicky řečeno. Něco jako staré počítače se spouštěli děrným štítkem nebo disketou.

Tato fleška se přečte počítačem a programem v počítači dekóduje. Potom pin víš a vrátiš ji zpět do rádia.

Jako, kdyby ti někdo z těla vykuchal mozek, přečetl ho u souseda doma a pak ti ho vrátil zpět do těla a soused věděl o tobě úplně vše co předtím nikdy ani nepomyslel *smich* .

Přesně takto si s tím hraju i já.

josefus
hodnocení

A jak ho teda zjistím?

josefus
04.10.21 23:10
hodnocení

Kód k radiu
Kód k radiu #2

Ty nijak. Musíš sehnat někoho, kdo to umí. Nebo koupit na bazoši jiné rádio s kódem a to své tam prodat. Hodně lidí nakupuje rádia bez kódu a prodává je dál odkódované a otestované.

Vem si, kolik aut doslouží a rádia zbydou a pošlou se do druhého kola.

Někteří si dodnes myslí, že rádio bez kódu je vždy kradené... ale to je jiná debata.

josefus
hodnocení

*hledam*kdo by kradl tenhle starej střep? Já ho mám,protože je originál - značka a rok

Divil by jsi se, kolik lidí se tu ozve na tohle téma, proč nemáš kód. Já mezi ně nepatřím ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]