Nejste přihlášen/a.
ahoj lidi - vyndal jsem baterku a radio chce kod,který nemám. Mám golfa a myslel,jsem,že radio je original - sice je original vw,ale z ne z mého. Původní majitel, kód taky neví. Můžete mi někdo kód vygenerovat? VWZAZ1G68119863
Rádio je dnes něco jako malý počítač. Najede systém z flešky, kde jsou uložené informace jako paměť stanic, menu a funkce a pin k odblokování. Velice laicky řečeno. Něco jako staré počítače se spouštěli děrným štítkem nebo disketou.
Tato fleška se přečte počítačem a programem v počítači dekóduje. Potom pin víš a vrátiš ji zpět do rádia.
Jako, kdyby ti někdo z těla vykuchal mozek, přečetl ho u souseda doma a pak ti ho vrátil zpět do těla a soused věděl o tobě úplně vše co předtím nikdy ani nepomyslel .
Přesně takto si s tím hraju i já.
Ty nijak. Musíš sehnat někoho, kdo to umí. Nebo koupit na bazoši jiné rádio s kódem a to své tam prodat. Hodně lidí nakupuje rádia bez kódu a prodává je dál odkódované a otestované.
Vem si, kolik aut doslouží a rádia zbydou a pošlou se do druhého kola.
Někteří si dodnes myslí, že rádio bez kódu je vždy kradené... ale to je jiná debata.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.