Nejste přihlášen/a.
Zdravím, vlastním bmw e61 rok 2007
Nedávno mi došla vodu do ostřikovačů, nebyla tam už ani kapka a já to dva týdny nedoplnil, kvůli lenosti + týden to bylo u mechanika kvůli čepům, tak jsem to doplil až potom. Teď mi ale neostřikuje čelní a zadní sklo. Pouze světla fungují.
Mohu se zeptat, čím by to mohlo být? Má to spojitost s tím, že byl dlouho dobu bez vody? Nebo je to jen náhoda a něco zrovna odešlo? Motorek má ale na čelní sklo a na zadní každý svůj ne?
Díky
Motorek na okna může být klidně jen jeden (druhý pak na světla). Pohání dvojité čerpadlo které žene vodu podle toho na kterou stranu se točí. Měl jsem to tak u starého Forda. Takže utržený drát, vadná pojistka, případně vadný ten motorek. Může to být náhoda, ale taky mohl v čerpadle v "období sucha" zatuhnout "vodní mámen".
motorek bývá umísten vždy podle typu a značky auta...protože neuvádíte tak zásadní věc, vezte že motorek máte na dne nádobky ostřikovače a váš mechanik při montáži čepů odpojil napájecí kabel motorku...právě proto to nejde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.