Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modelová označení škoda auto

Od: ladinek odpovědí: 9 změna:
Ahoj,
mám spíše takovou otázku ze zvědavosti, pokud se někdo někdy dostal k té informaci. Na škodovkách se často liší velikost písmen označení modelu.
Někdo má Fabia, já mám třeba FABIA. Čím je to?
Někde jsem jednou slyšel, že se velikost písmen odvíjí od výbavy.
tzn. Mám nejvyšší, elegance, tak mám vše velkým písmem?
Děkuji za případné názory k věci. Koho má otázka zdržuje a otravuje, rovnou ji přejděte. Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
A teď se bavíme o označení kde? Na zádi auta?
Jedničková měla FABIA, Dvojková měla Fabia, trojková i čtyřka mají FABIA.
doplněno 02.10.21 12:21: Teď se dívám, že možná poslední dvojky mají nápis stejný jak 3 + nové logo.
doplněno 02.10.21 12:24: Takže asi dle data výroby. Ke konci (od 2013?) mají nová škodovácká loga a text stejný s Fabia 3

krtek6
hodnocení

1x

Jedničkové fabia měla označení vždy velkýma písmenama...dvojková měla myslím velké malé...a trojková zase velké

ano, tak to je

Až právě na ty poslední dvojkové :)
jm
A na ty bourané s novým nápisem ;)
A na ty upravené různými tunery a tuzery *smich* ale předpokládal jsem, že řešíme auto tak, jak vyjelo z fabriky ;)
03.10.21 19:26

:-D

hodnocení

1x

U dvojkové Fabie se měnil font písma když Škodovka měnila znak ze zeléno zpět na stříbrný. Takže od modelového roku 2013 je nápis velkými písmeny, stříbrný znak a chybí štítek s označením motorizace.

ladinek
hodnocení

mám fabia 2
stejně vše velké :)
díky za příspěvek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]