Nejste přihlášen/a.
dobry den, mam dotaz vcera sem zaparkoval motocykl pred kramem a az doma sem si vsiml ze mi nekdo ukradl predni sklo u svetla,muzu tuto skodu nahlasit na pojistovnu aby mi to prolatili? dekuji
ve smlouve neni napsani jake je to druh pojisteni je tam jen uvedeno skoda na zdravi 50 mil ,na mejetku
Michale, ale je tam napsáno, co je to za pojištění, ale vy to neumíte nalézl. Z toho soudím, že máte jen jedno pojištění ze zákona a tímto Vám sděluji, že Vám škodu nikdo nenahradí.
Nemáte viníka nehody.
Sousede, tazatel jako pracovník autoškoly musí sám nejlépe vědět proč se pojistil, tak se jej z bývalé kolegiality nesnažte mást.
Milane. Řekni mi o pojišťovně, která pojišťovna dělá na motorky havarijní pojištění a já tam budu odkazovat své klienty.
Za zrcátko nedostanete na 99% nic.
asi jsem mimo, páč nepíšu o havarijním pojištění pojištoven, a neznám co která (ne)pojišťuje a o zrcátku nic nevím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.