Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškozeni motocyklu vs pojistovna

Od: michal958* odpovědí: 13 změna:

dobry den, mam dotaz vcera sem zaparkoval motocykl pred kramem a az doma sem si vsiml ze mi nekdo ukradl predni sklo u svetla,muzu tuto skodu nahlasit na pojistovnu aby mi to prolatili? dekuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

můžete, pokud ale nemáte havarijní, tak to bude zbytečné!

michal958*
hodnocení

jak havarijni mam klasicke uzavrene pojisteni pres internet podivam se do smlpuvy

myslíte zákonné pojištění? to je Vám k ničemu, když nemáte viníka.

michal958*
hodnocení

mam pojisteni zpusobenou provozem do 5 mil kc

ale ne havarijní!

doplněno 21.04.10 21:36:

jak se jmenuje to pojištění?

michal958*
hodnocení

ve smlouve neni napsani jake je to druh pojisteni je tam jen uvedeno skoda na zdravi 50 mil ,na mejetku

Michale, ale je tam napsáno, co je to za pojištění, ale vy to neumíte nalézl. Z toho soudím, že máte jen jedno pojištění ze zákona a tímto Vám sděluji, že Vám škodu nikdo nenahradí.

Nemáte viníka nehody.

cyril*

Sousede, tazatel jako pracovník autoškoly musí sám nejlépe vědět proč se pojistil, tak se jej z bývalé kolegiality nesnažte mást.

cyrile, sousede milý, nevím že je to pracovník autoškoly. čím ho matu?

sasdax*

Milane. Řekni mi o pojišťovně, která pojišťovna dělá na motorky havarijní pojištění a já tam budu odkazovat své klienty.

Za zrcátko nedostanete na 99% nic.

slonbonjohn*

Např. Direct

asi jsem mimo, páč nepíšu o havarijním pojištění pojištoven, a neznám co která (ne)pojišťuje a o zrcátku nic nevím...

sasdax*

Promiň Milane. Samozřejmě šlo o to přední sklo u světla (problém mezi židlí a klávesnicí). A to havarijní pojištění mě opravdu zajímalo. Díky za ten Direct. Jsou někde ke stáhnutí i pojistné podmínky k tomu havarijnímu pojištění na motorku? Zajímalo by mě co všechno se na to vztahuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]