Nejste přihlášen/a.
Jak prakticky funguje v bazarech inzervaná služba auto domů? Při brouzdání po sauto a jiných serverech jsem narazil na sužbu "Autodomů". Máte zkušenosti jak toto obecně funguje v praxi? Jak to bazar v reálu praktikuje? To opravdu zájemcům vozí auta domů k prohlídce a kolik ta služba v globále stojí, resp z čeho vychází? Zkoušel jste to někdo v praxi využít? Hodilo by se mi to využít v případě, kdy můj technik nemá čas cestovat a objíždět se mnou bazary na delší vzdálenosti. Tedy přistavení konkrétního vozu by bylo ideální Nebo je to jen další fígl, jak ze zákazníka vytáhnout nějakou zálohu?
No to jsem si právě říkal jestli toto není záležitost jako před pár lety zkušenost u nejmenovaného největšího AA bazaru ... V inzerci viselo na pobočce auto, které nejspíš nikdy neexistovalo. Toto auto bylo v porovnávači sauto ještě 2-3 měsíce poté i když mi paní tvrdila že "tento" vůz již za tuto cenu nemají, ale mají jiné o dražší a už to jelo ... A ptala se odkud jsem a shodou okolností mají podobné, ale na druhém konci republiky. Za zálohu, přistaví. pak volala její nadřízená, pak její nadřízený, ráno, večer, hovory, sms, nabídky úvěrů, nepříjemný nátlak. jednalo se de facto o vylákání kontaktu, zálohy a dostat člověka pod tlakem na pobočku. Už tam nikdy nepáchnu. ... Ale toto by mělo být něco jiného. Jmenuje se to "Služba domů". Tedy předpokládám, že se jedná o přistavení vozidla domů. V podstatě mi jde o to, jestli s tím aktuálně má někdo přímou zkušenost. Pět tisíc za to, že by mi někdo před nákupem přistavil vybrané auto mému technikovi ke zkušební jízdě a prohlídce až domů je pro mě akceptovatelná částka ...
V praxi je to spíš jen lákadlo, zkoušel jsem to v několika bazarech a vždy se mě snažili dostat k nim, přistavit auto nechtěli ani za větší zálohu.
No já se na tu službu ptal taky...řekli mi taky o záloze za přistavení na pobočku...že ty přepravní náklady a řidič něco stojí...ale že je vratná i když si auto nevyberu...na můj dotaz jakej pak má teda smysl ta záloha když mi ji podle toho co tvrdí, vždy vrátí...skončila konverzace
Smysl má aby si vykuk neobjednal auto na pobočku a pak tam vůbec nepřišel. Takhle si musí přijít aspoň pro tu zálohu (vratná opravdu je..)
Ale 5k za to že si jedou projet auto aby mu neorezly brzdy mi přijde úlet. To možná tak přes půl republiky.
Však já nemyslel velké bazary s pobočkami, ale malé dovozce, kteří by auto opravdu vezli třeba z Mostu do Tábora až před dům
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.