Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převozní značky

Od: tereza* odpovědí: 8 změna:
Vydají mi na dopravaku převozní značky když prodávající byl z DE a značky nemá?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gazda*
hodnocení

4x
Úplně nechápu dotaz. Kde to auto a prodejce je? V Německu?

asd1
hodnocení

2x

Nevydaj, legálně jen na odtahovce, nebo se domluvit a nechat na STK někde u plotu než budeš mít CZ značky (takhle jsem to párkrát řešil)..

Převozky jsou jen na jízdy nutný k vyřízení normální RZ, ale běžně se jezdí všude a policajti aspoň tady to neřeší...

xenofob
hodnocení

2x

nevydají, a i kdyby, převozní zančky nesloluží k jízdám za lyřováním

stačí kupovat auta u solidních prodejclů nebio přímo v něměcku a značky si koupit tam

hodnocení

0x

Ne, nevydají.

Musíte napsat více podrobností, potřebujete přivézt vozidlo, nebo již máte zde a potřebujete jezdit, nebo oč jde přesně.

tereza*
hodnocení

0x
Auto už máme v ČR. Dnes bude technická ale až k večeru tak že to nestihneme přihlásit. A potřebujeme se dostat s tím autem z bodů A do bodu B.

A já si doteď myslel, že převozní značky slouží jen pro převoz vozidla z místa koupě do místa přihlášení (STK). Že to nestihnete přihlásit? No to máte smůlu, s nepřihlášeným vozidlem volně jezdit z bodu "A" do bodu "B" prostě nelze.

Bez značek, ani s převozní značkou nemůžete libovolně cestovat.

tereza*
hodnocení

0x
Hotovo vyřešeno. Zítra je autíčko doma na provozních značkách. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]