Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuju poradit, jak vyměnit patici H7 potkávačky u Fiat Punto 2, 188, r.v. 2001. Při výměně žárovky jsem zjistil, že je spálená a konektory mi zůstaly v ruce. Vůbec si nevím rady, jak vyndat levý světlomet. Šrouby jsem vyndal, ale nejde ven. Děkuji za radu.
JJ... je na třech šroubech. Všechny jsem vyšrouboval, ale nejde ven. Jde mi hlavně o to, abych vyměnil patici žárovky. Paradox je, že ta stará má 3 dráty a nová pouze 2. Dám asi ty dva, co jsou v jedný dírce k jednomu na nové patici. Jestli ona ta třetí není na polohování světla. Výměna žárovky u levého světlometu u tohoto auta je opravdu porod... teď jak vyměnit tu patici. Díky za radu.
Prý to někdo vyndal i bez sundavání nárazníku. Ježek v kleci :D Nárazník má šrouby i z boku za nadkolím a u světla taky, takže nadkolí musíš sundat aspoň vepředu abys mohl na šroub...
Tři dráty jsou pro H4... H7 má dva.. Máš fotku? Ale světla byla buď H7 nebo H1 a po FL velký světla...
Světlo pro H7/H7 je tady a všchno je dvoudrát... Světlo reflektor /...
Tohle je po FL od 2003, on má před FL (úzký světla)
Video - tvl to je prase líný sundavat kolo, nadkolí nepáčit ale normálně odehnout příp. sundat (beztak se hodí prostor za nadkolím vyčistit a vystříkat voskem..) a sundat celej nárazník...
A je dobrý před prací si na zeď udělat křídou čáru kam světlo svítí a po zpětné montáži to seřídit zase na tu čáru...
U některých těch aut je to fakt ,,porod,, dát novou žárovku nebo patici.Kvůli téhle blbosti se někdy musí rozebrat pomalu celej předek nebo si pořádně podřít prsta a ruce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.