Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový klíč-dálkové ovládání?

Od: lada1® odpovědí: 6 změna:

Po 8 letech používání-myslíte,že se dá někde objednat nebo vyrobit nový?Jde mi o tlačítka na ovladači.Viz foto.

Nový klíč-dálkové ovládání?
Nový klíč-dálkové ovládání? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dá. Značka vozu je tajemstvím? ;)
hodnocení

a kde se dá?Nebo se dělají jen pro některé značky?

Dělá se a je možné to jen doma přeskládat. Pokud prozradíte název vozu případně další podrobnosti, může se rádce natolik angažovat, že vám najde webovou stránku, kde si zakoupíte nový obal.

hodnocení

Ještě,že vás mám a děkuji za rady...

hodnocení

2x
Koukni na aliexpress. Tam jsou tyhle pouzdra s tlačítky za pakatel. Na citroena to stálo asi 3 doláče. Pak si musíš přehodit planžetu nebo si na vložený klíč bez vzorku nechat udělat i klíčaře kopii.

hodnocení

0x

Řekl bych, že je to klíč z Koreje - tchán má stejný na IX20 a ty tlačítka jsem měnil, koupit jdou i normálně u nás okolo 200 Kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]