Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera v zrcátku

Od: futra odpovědí: 7 změna:

Byla jsem v obchodě okouknout autokamerky a měli tam jednu zabudovanou ve vnitřním zpětném zrcátku.Nemáte někdo takové zrcátko a jak s ním jste prosím vás spokojeni? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Třeba na mém Citroenu c4 je to nepoužitelné mám zrcátko níž v zorném poli a když tam dám tohle větší ještě o kameru, tak mi zakrývá výhled do křižovatky z prava.
I na to je potřeba myslet při koupi a v autě si to vyzkoušet.
futra
hodnocení

Taky mě to napadlo a až bych si ji kupovala ,tak bych poprosila prodavače ,jestli by to nešlo zkušebně přiložit k zrcátku co je v autě.Dá se parkovat přímo před obchodem a v poledne tam moc zákazníků není.

hodnocení

3x
Musela byste dát přesný typ. Jsou za pár stovek z Číny a nejsou nic moc. Pak jsou dražší značkové a ty nejsou špatné.
futra
hodnocení

Jmenuje se Navitel 250.Stojí v obchodě něco přes 2000 Kč.

Ta vypadá docela dobře. Dá se k ní případně dokoupit i zadní kamera. Nebál bych se jí. Jen si v autě změřte prostor kolem zrcátka, aby vám kamera nekolidovala s výklopnými clonítky proti slunci :)

hodnocení

2x
Dobrý den,mám ve svém autě kameru S9 dual,která má displej velikosti vnitřního zpětného zrcátka,připojenou zadní kameru.Spokojenost... Cena necelých 5000 korun.

hodnocení

0x

Ty kamery v zrcátku jsem měl dvě a oboje šly po krátkém čase do kopru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]