Ahoj lidi, tak nějak se s náma loučí trakturek MTD garden Machine s 1993 a tak pokukujeme po trakturkach. plocha k sečení rovná ale husta a šťavnatá. V nabidce je Honda ,Husquarna, nebo zase MTD Bolens. Mtd kouří modře , vypadá to rupnuty těsnění pod hlavou..píst háže olej na svicku. To chci opravit,ale on je chudák shniléj a vařit ho nebude nejlevnější a co těch řemenu padlo . Tak jaký trakturek by jste doporučili (cena/kvalita/vykon)?
Použitý asi žádný.. Vesměs se toho každý zbavuje až když je na obzoru větší a dražší oprava.. Sám ho sháním a to co vidím v inzerátech je k smíchu a k pláči zároveň.. Uvažuji tedy o novém.. Jaký máte rozpočet?
boby
tak nakonec sem oslovil firmu z Kolina Nejlevnejsitraktory.cz a oni davaji zaruku i na použité. Tak rozpočet byl 40tis. Zítra se jedeme podívat na Husqvarnu a Hondu oboje vychazeji 30tis.
Ale vyměnit těsnění a kroužky, popř..ventily není zas taková hrůza..pokud na ten váš typ jsou tyto díly v prodeji.A pokud se korozí nějak neláme nebo nekroutí,tak to půjde zachránit.. Menší dírky můžete zanýtovat nebo zakytovat.. či zalaminovat jako loď..
Hm..to nezní úplně špatně.Tak hodně štěstí..snad koupíte dobře
boby
taky mě to napadlo zalaminovat,dokonce mam laminat v praci zadarmo ale je tam toho vic. Je tam prorezlej zvon pod nožema a spatne to vyhazovalo trávu tak sem co slo prebrousil a zalakoval a moc to nepomohlo. Trakturek seka pěkně jen neni moc vzhlednej a siused ma novou stigu to vypada uplne jinak nez nas trhanec. Zatim se jen mrkneme na ty traktory a jdyz nebudou vyhovovat tak opravim ten náš. Krouzky jsou ok, ale tesneni ptolina olej a pist to hazi na svíčku. a je z toku 93 to uz ma nejlepsi leta za sebou.
Moje sekacka B&S ( ne traktůrek) taky žere olej.. kouřila jak dvoutakt a pak sama přestala.. řekl jsem si, že koupím jinou až tahle klekne..A ona ne a ne kleknout.Stále chytá na poprvé i po zimě.Šasi děravé..ani ji nečistím..olej neměním a teprve letos po 6 letech od bezúdržby zastávkovala.. nová svíce a jede dál.. Doufám, že to nezakřiknu Jinak stará bude min.16 let..A zahradu mám dost velkou, takže holka se zapotí
boby
to jste šťastný člověk, ale ten náš drn drn kouří ale to je jak dýmovnice. S kouřem to už moc společného nema. Těsnění sem objednal ,ale nechce se mi to hrabat v zimě. Firma nabizi ze trakturky priveze a nakonec se mam stavit vybrat na prodejně, takže to zas tak horký nebude.
boby
tak to zase lítá,bylo to tesneni pod hlavou . No práce jak na kostele,ale atalo to za to. Vetily saci a vyfukovy totalne carbon,takze brouse lesteni a celkove sem pouzival hodne dekarbonizer od M/A parada. Vycistil obrousil nasadil tesneni od firmy Granit bylo za polovicni cenu nez origo B/S . seridil ventily a uz sem sekal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.