Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky zahradni trakturek koupit použity

Od: boby odpovědí: 9 změna:
Ahoj lidi, tak nějak se s náma loučí trakturek MTD garden Machine s 1993 a tak pokukujeme po trakturkach. plocha k sečení rovná ale husta a šťavnatá. V nabidce je Honda ,Husquarna, nebo zase MTD Bolens. Mtd kouří modře , vypadá to rupnuty těsnění pod hlavou..píst háže olej na svicku. To chci opravit,ale on je chudák shniléj a vařit ho nebude nejlevnější a co těch řemenu padlo . Tak jaký trakturek by jste doporučili (cena/kvalita/vykon)?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Použitý asi žádný.. Vesměs se toho každý zbavuje až když je na obzoru větší a dražší oprava.. Sám ho sháním a to co vidím v inzerátech je k smíchu a k pláči zároveň.. Uvažuji tedy o novém.. Jaký máte rozpočet?
boby
hodnocení

tak nakonec sem oslovil firmu z Kolina Nejlevnejsitraktory.cz a oni davaji zaruku i na použité. Tak rozpočet byl 40tis. Zítra se jedeme podívat na Husqvarnu a Hondu oboje vychazeji 30tis.
Ale vyměnit těsnění a kroužky, popř..ventily není zas taková hrůza..pokud na ten váš typ jsou tyto díly v prodeji.A pokud se korozí nějak neláme nebo nekroutí,tak to půjde zachránit.. Menší dírky můžete zanýtovat nebo zakytovat.. či zalaminovat jako loď..
boby
hodnocení

nejlevnejsitraktory.cz/...
nejlevnejsitraktory.cz/...
vypadaj ok, funkcni budou taky a drobnejsi servis si obstaram sam.
Hm..to nezní úplně špatně.Tak hodně štěstí..snad koupíte dobře
boby
hodnocení

taky mě to napadlo zalaminovat,dokonce mam laminat v praci zadarmo ale je tam toho vic. Je tam prorezlej zvon pod nožema a spatne to vyhazovalo trávu tak sem co slo prebrousil a zalakoval a moc to nepomohlo. Trakturek seka pěkně jen neni moc vzhlednej a siused ma novou stigu to vypada uplne jinak nez nas trhanec. Zatim se jen mrkneme na ty traktory a jdyz nebudou vyhovovat tak opravim ten náš. Krouzky jsou ok, ale tesneni ptolina olej a pist to hazi na svíčku. a je z toku 93 to uz ma nejlepsi leta za sebou.
Moje sekacka B&S ( ne traktůrek) taky žere olej.. kouřila jak dvoutakt a pak sama přestala.. řekl jsem si, že koupím jinou až tahle klekne..A ona ne a ne kleknout.Stále chytá na poprvé i po zimě.Šasi děravé..ani ji nečistím..olej neměním a teprve letos po 6 letech od bezúdržby zastávkovala.. nová svíce a jede dál.. Doufám, že to nezakřiknu :) Jinak stará bude min.16 let..A zahradu mám dost velkou, takže holka se zapotí
boby
hodnocení

to jste šťastný člověk, ale ten náš drn drn kouří ale to je jak dýmovnice. S kouřem to už moc společného nema. Těsnění sem objednal ,ale nechce se mi to hrabat v zimě. Firma nabizi ze trakturky priveze a nakonec se mam stavit vybrat na prodejně, takže to zas tak horký nebude.
boby
hodnocení

tak to zase lítá,bylo to tesneni pod hlavou . No práce jak na kostele,ale atalo to za to. Vetily saci a vyfukovy totalne carbon,takze brouse lesteni a celkove sem pouzival hodne dekarbonizer od M/A parada. Vycistil obrousil nasadil tesneni od firmy Granit bylo za polovicni cenu nez origo B/S . seridil ventily a uz sem sekal
Jaky zahradni trakturek koupit použity
Jaky zahradni trakturek koupit použity #2
Jaky zahradni trakturek koupit použity #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]