Dobrý den, jako laik jsem se pustil do výměny žárovek u předních světlometů u auta Opel Zafira B, rok výroby 1999. Foto přikládám. Konektorově by pasovala nejspíš tato, mohu ji tam dát? Nebo jde o nějaký speciální typ? autodoplnky-eshop.cz/... Děkuji.
Děkuji. Ještě se chci zeptat, ta, co jsem vyndal, je nahoře pokovovaná, mohu ji zaměnit za čirou? Dá se teď v neděli někde sehnat? Na benzině většinou stojí tak 2,5 tolik. Nemají ji třeba v Kauflandu nebo tak nějak?
Vypadá že je to bezpaticová , typ W5W. JO a je spálená. normálně je jako každá čirá a jsou vidět vlákna. Stejná může být i v osvětlení RZ nejen v předním obrysovém!
V sobotu jsem ji kupoval na benzínce, stála tam sedm korun. To nemá cenu někde objednávat.
asd1
Je otázka co to bylo zač, dost je nekvalitních a odchází rychle, pak to jsou vyhozený prachy hlavně kvůli práci (u některých aut porod :D). Kvalitní na e-shopech když toho bereš hodně tak se vyplatí i s poštovným..
A ještě jednou nevíme jakou potřebuje wattáž, obrysovky nejsou vždycky 5W...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.