Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s elektronikou

Od: edgerated odpovědí: 2 změna:
Zdravím, nějakou dobu se mi stává, že se samo začne zesilovat rádio, někdy to udělá při větším otáčení volantem, někdy když jedu po nerovné vozovce, někdy to já nějakou dobu přestane dělat úplně. Teď mi přestalo fungovat Bluetooth, jak kdyby v autě vůbec nebylo a poslední věc, přestaly fungovat parkovací senzory. Nestalo se to náraz, ale jak kdyby postupně něco odcházelo. Myslíte, že tam může být někde zkrat? V elektronice se vůbec nevyznám. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami123
hodnocení

0x

senzory ti řekne diagnostika, pak se dá lehce opravit dle schématu, nebo prohozením.

Hlasitost asi bude dělat ovládání na volantu.

hodnocení

0x

Audi? Rádia chorus nebo concert měla takovou vadu normálně. Pokud si tedy nemačkáš volume na volantu při točení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]