Nejste přihlášen/a.
při vyjmutí panelu s žárovkami,od spodní na horu je:brzda+mlhovka,nad ni pak obrysovka,,nad ní oranžový blikr a bílá couvačka a nad ní je bílá co?nesvítí.dík za odpověd
NE!
Musí tam být dvě obrysovky!
patice mají popisky na tom plechu kolem, které žárovky tam patří! P21W P21/5W R5W a PY21W
odspoda dvouvlákno obrysovka, brzda, R5W obrysovka, couvačka s blinkrem, mlha úplně nahoře.
Fabie má mlhu a brzdu opačně, proto to mate. Felda má brzdové zcela dole.
P21/5W dvouvlákno
P21W couvačka, mlha
R5W kulička malá obrysovka s velkou paticí
PY21W s Y je oranžové sklo na blinkr a asymetrická patice (nipl mimo proti druhému).
Máš tažné s rozpínacím kontaktem, že ti nesvítí zadní dvě mlhy zcela nahoře?
Podmínkou je ještě zapnutí obrysovek a tlumených předních nebo obrysovek a předních mlh (pokud jsou). Pak jdou zapnout zadní mlhy, jako u všech aut na planetě v evropě.
0:48 je vidět, co svítí, když brzdíš u LX (video nekomentuji, ale je těžké najít video, aby jsi viděl světla v zadu )
Video bolí,no koment,mám Felicii Kombi 1.9 d,2001.po technické -v závadách-požkození číselného znaku na spz,vadná parabola ve světlometu,tmavá ploška,no snažil se neco najít ,..světla opravím,teď už vím co mám hledat.
Přední paraboly jsou z plastu a mají na sobě nástřik chromu (kovu).
Jedny jsem měl zašlá a tak jsem je rozebral a hadříkem na brýle se snažil očistit prach. Pochopitelně namokro. Normálně jsem je prodřel. Je to pár mikromilimetrů. Od té doby pouze umeju prodem vody a spláchnu destilkou. Pak složím těsněnía sklo. Kontaktně raději nic.
A nebo nové, ale Hella moc nejde sehnat a DEPO, DPA, a jiné náhrady jsou velmi nekvalitní. Hlavně uchycení paraboly na těch trnech přes gumové hadice co by silentbloky.
Na tohle doporučuju vrakáče.
...
Kdyžtak tu klidně piš. Poradím na Feldě s každou prkotinou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.