Nejste přihlášen/a.
Zdravím, hledám nějaké výkonější auto do 300 tisic. Nejlépe něco, do čeho bych nemusel investovat x tisic. Zaujalo mě toto bmw z áček : aaaauto.cz/...
a 3 mazda taky z áček : aaaauto.cz/...
myslíte, že by to byla dobrá volba, nebo raději sehnat něco z Německa? Neměli by jste nějaký tip, alespon 135 kw a benzín, kdyby to mohlo mít . Díky
Nehledám výkoná auta. Caddy Maxi je jasná volba, ale někoho uspokojí i Panda.
Ty se ovšem ptáš na nějakou stáhačku. Ta je podle mého nanic. Možná pro chlapi v přechodu co se bojí motorek.
Místo áček bych se pokukoval na Bazoši nebo poptával u firem, kteří auta dováží a prohlédnou. Tam by to mělo cenu i s mechanikem zajít a poptat.
Áčka leda pro fajnšmekry do podvodníků a lichvářů typu Homecredit.
Když benzín a zadokolku, tak bych šel do E90 325i 160 kW (N52). Poslední relativně spolehlivý benzínový motor v BMW. Do 170 tisíc seženeš pěkný kus. Počáteční investice budou záležet na tom, jak moc na něj předchozí majitel kašlal. Může tam hned zahučet 30 tisíc nebo taky pět let nic. Pokud budeš servis dělat sám, tak spotřební věci jsou cenově srovnatelné s koncernem. Nekupovat bez diagnostiky a bacha na korozi (lemy, podvozek). Jestli koupíš v ČR nebo v DE je už celkem jedno. I v DE jsou zamaskované vraky a naopak na Bazoši je dnes spousta soukromníků s dobrými referencemi, kteří vozí prověřená auta. Áčkům bych se vyhnul úplně. Jo a baští to N98.
Moravacars... zrovna jeho videa na mě působí nedůvěryhodně a některá auta na objednávku se mi úplně nezdají. Ale třeba zdání klame.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.