Nejste přihlášen/a.
11,8, jsem tu popsal problém s řazením.Nešlo vůbec řadit.Vše jsem dal nové,kompletní spojku,oba válce,řadící tyč,palec,sp. ložisko i spojkový spínač a stejně to neřadí.A tak se ptám.Mám vrátit výuční list?Přece při vyšlápnutí spolky neodjede klika i s ojnicema do pryč.To je snad blbost ,né?
První oktávka r.v 99Diferák maká .je to zvedlý natočimto a normálně to řadí jen musím počkat než to srovnají sinchrony.Cítíš to na páceNic nehlučí,kola se točí ,ale zpátečku tam nedám.Zhasnu to zařadím zpátečku,natočím a vše běží,kola se ročí do zadu. Bude mi 70 a rukama mi prošly stovky aut,ale z tohodle jsem fakt jelen.Prosím o odborné názoryDej to do servisu mi nepomůže.Mám svůj.Prostě s tímhle sem se ještě nesetkal.Všem děkuji předem za názory.
Myslím,že si nerozumíme.Neřadíto,protože spojka nevystaví.Šlápneš,válec jde dolu a nic,je to cpojený na pevno
nevím jak u octavie ,ale u Alfy otvorem v převodovce(otvor kterým vystupuje hydroložisko kvůli odvzdušnění spojky ) je krásně vidět část hydroložiska, nastavil jsem telefon na natáčení videa , šel šlapat na spojkový pedál a pak si to video pustil, tak bylo vidět, jak moc se ložisko pohybovalo.
Pohybuje se spojkové ložisko při šlapání na pedál aspoň trochu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.