Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia neřadí

Od: bodo* odpovědí: 13 změna:

11,8, jsem tu popsal problém s řazením.Nešlo vůbec řadit.Vše jsem dal nové,kompletní spojku,oba válce,řadící tyč,palec,sp. ložisko i spojkový spínač a stejně to neřadí.A tak se ptám.Mám vrátit výuční list?Přece při vyšlápnutí spolky neodjede klika i s ojnicema do pryč.To je snad blbost ,né?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nerozlít se ti diferák v převodovce?
Nak si nepamatuju co to delá a co máš za auto a motor

jedná se původně o tento dotaz

Š.octavia 1 nelze/...

bodo*
hodnocení

První oktávka r.v 99Diferák maká .je to zvedlý natočimto a normálně to řadí jen musím počkat než to srovnají sinchrony.Cítíš to na páceNic nehlučí,kola se točí ,ale zpátečku tam nedám.Zhasnu to zařadím zpátečku,natočím a vše běží,kola se ročí do zadu. Bude mi 70 a rukama mi prošly stovky aut,ale z tohodle jsem fakt jelen.Prosím o odborné názoryDej to do servisu mi nepomůže.Mám svůj.Prostě s tímhle sem se ještě nesetkal.Všem děkuji předem za názory.

bodo*
hodnocení

Zapomněl jsem.Š OCT.r.v. 99model1U5 74KW 101 KONÍ MOT AKL naj.300 000 bez problémů.

hodnocení

0x
Převodovka s označením DUU ty prevodovky odchazej většinou odejde diferák trhaj se nýty
Mám to už taky za sebou taky to neřadilo
Leč u mě nešli žádný kvalty
Ja osobně bych sehnal jinou převodovku než se stim trápit
Pasuje tam asi 5 druhú převodovek já dával z 04ky golfa typ ERT šlape jak hodinky
Jen mimochodem neni ještě možný že je problém s táhli řazení?
Mě se povedlo když sem to skládal že si to nesedlo jak má a taky to pak nechtèlo řadit
Je tam na středu jakoby už skoro pod kastlí takový uložení nevim jak to popsat a to když v sobě nesedí tak to nedělá co má
bodo*
hodnocení

Myslím,že si nerozumíme.Neřadíto,protože spojka nevystaví.Šlápneš,válec jde dolu a nic,je to cpojený na pevno

Jo takhle:
Takže válec tlačí na páku ta de dolú je vidět když se oddekluje to zelený víčko co dělá ten zobáček? Tlačí na ložisko? Neni na tom tisícihranu jinak přesazenej nebo dokonce prasklej?
Nemúže bejt kratká ta vystavovací tyčka?
Jakou značku sady spojky ste dal?
bodo*
hodnocení

Palec pod zeleným výčkem je při sešlápnutí opřen o obal převodovky v tom výřezu.Ložisko je zrovna tak hluboko v převodovce a tak se to nerozpojí.Tička dlouhá 342 mm. Vše nové.

007cz
hodnocení

0x
Nemáš opačně lamelu?

hodnocení

0x

nevím jak u octavie ,ale u Alfy otvorem v převodovce(otvor kterým vystupuje hydroložisko kvůli odvzdušnění spojky ) je krásně vidět část hydroložiska, nastavil jsem telefon na natáčení videa , šel šlapat na spojkový pedál a pak si to video pustil, tak bylo vidět, jak moc se ložisko pohybovalo.

Pohybuje se spojkové ložisko při šlapání na pedál aspoň trochu?

bodo*
hodnocení

Ložisko se pohne asi tak o5-6nmmLamela je správně. obráceně bys to tam nedostal.

kami123
hodnocení

0x

Nedávno jsem tady nebo někde viděl problém s tím, že byla ulomená páka vypínacího mechanismu.

Cítíš tlak pružiny v pedálu? Nemůže být prasklá trubička? Odvzdušnit šlo?

hodnocení

0x

já bych to tipoval na špatnou spojkovou hadičku nebo trubku,jak jsem doporučoval asi před měsícem. jsou vyměněny?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]