Nejste přihlášen/a.
Mám Octavii 1 rok výroby 2000 a zajimá mě, jestli se dá někde zjistit jaké kontrolky na budíku má přesně tohle auto mít. Jde mi třeba o signalizaci otevřených dveří, pásu atd.
Kdyby je od výroby nemělo dají se nějakým způsobem dodělat/vyměnit tachometr?
sorry jako, vpravo v odkladaci prihradce je v horni casti zasuvka a v ni je zasunut v plastovach deskach manual a servisni knizka...v manulu je popsana palubni deska vcetne funkci...pokud tu prihradku nekdo vybrakoval neni problrm stahhnut navod k obsluze na netu...
samozrejme resenim ja take cekat, az to nekdo udela za vas...tedy zajde do auta veme knitku a opise text sem...proc ne...
samozrejme to ukaze i nezapnuty pas a zapla svetla po otevreni dveri a vyndani klicku to signalizuje nejen kontrolkou ale i akusticky houkanim
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.