Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrolky na budiku Octavia 1

Od: admn odpovědí: 2 změna:

Mám Octavii 1 rok výroby 2000 a zajimá mě, jestli se dá někde zjistit jaké kontrolky na budíku má přesně tohle auto mít. Jde mi třeba o signalizaci otevřených dveří, pásu atd.
Kdyby je od výroby nemělo dají se nějakým způsobem dodělat/vyměnit tachometr?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

0x

sorry jako, vpravo v odkladaci prihradce je v horni casti zasuvka a v ni je zasunut v plastovach deskach manual a servisni knizka...v manulu je popsana palubni deska vcetne funkci...pokud tu prihradku nekdo vybrakoval neni problrm stahhnut navod k obsluze na netu...

samozrejme resenim ja take cekat, az to nekdo udela za vas...tedy zajde do auta veme knitku a opise text sem...proc ne...

samozrejme to ukaze i nezapnuty pas a zapla svetla po otevreni dveri a vyndani klicku to signalizuje nejen kontrolkou ale i akusticky houkanim

feka
Rádoby chytrá odpověď, bohužel špatná.
Ani já ale nevím kde najít to, na co je otázka. Právě kontrolky nezapnutých pasů nebo otevřených dveří / +pátých dveří se někdy liší i na stejných autech stejného modelového roku podle výbavy (nebo snad trhu?), návod přitom rozdíly nedělá.
Ale jo, dodělat se dají, ale zrovna tyhle dvě / tři jsou spíš pro zlost než k užitku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]