Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem auta.
Nedokážu se rozhodnou po jakém autu mám šáhnout. Koukám na Škodu Scala 1.5 TSI (roční vůz) nebo Hyundai i30 1.5 T-GDi.
Tady trochu o tom jak budu auto využívat.
Denní nájezd kolem 40 km, jednou či dvakrát do roka vyjetí na dovolenou (Itálie, Chorvatsko) a pak klasika víkendy po česku.
Moje důvěra k litrovým tříválcům není moc velká a proto bych aby tu vůbec nebyla zmiňovaná.
Díky za pomoc.
Jezdíval jsem Octavii 2 i 3, pak Toyotu Auris, KIa Ceed, i30. Jsou to naprosto srovnatelná auta, žádné není v ničím výrazně lepší nebo horší. Scala je následník Rapida. Je to samozřejmě super auto, z poslední generace, ale mnohde je vidět, že tak, jako Rapid, je "nákladově optimalizovaný". Pokud je cena podobná, tak do Scaly bych osobně nešel. Je předražená. Motorů 1,5 bych se vůbec nebál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.