Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia 3 1.0 MPI

Od: tonda12* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám možnost sehnat za dobrou cenu novou Fabiu třetí gen s 1.0 MPI(55kW) motorizací... Myslíte si že je to dobrá koupě? Momentáně mám Fabii 1.2 HTP. (44kW) No moc to nejede, ale zatím jsem neměl s motorem problémy.. Myslíte si že ta 1.0 bude živější,nebo je to nastejno...

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

0x

pokud s tím budeš jezdit po městě, po rovině a sám, tak to jde...jinak to stojí za starou belu stejně jako to htp *smich*

hodnocení

0x

Živější? Leda placebo. Nepoznáš rozdíl. S kamarádem jsme blbnuli v bezpečné míře a Fedlou jsem si ho dával :-D.

"živější" leda v citigu

xenofob
hodnocení

0x

MPI je jednoduchý motor, má rozvodový řemen...motor běží tiše, podvozek také relativně solidní, sedačky po delší jízdě tlačí, i když se tváří pohodlně a trochu sportovně, jízdní vlastnosti při klidném jždění v pohodě, dynamický motor 1.0 je od 3. rychlostního úměrné motorizaci, na 1 - 2 to jakž takž jede od trojky nahoru je to s 5 lidma v kabině mrtvé a nedá se tím bezpečně předjet kamion...má to dlouhé rychlosti

pro 1-2 osoby na ježdění do města na nákupy to stačí, na dlouhé jízdy po dálnici se to nehodí

akceleraci nelze srovnávat s hátépéčkem 51 kW které mělo 4 ventily na válec, je to pro klidného jezdce

vzhledem k tomu že koncern nastavuje u nových aut první servisní interval až po desítkách tisíc km, zajimal bych se o servisní hostorii...auto které jezdilo 5 let se zdegenerovaným olejem bych nebral

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]