Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Diagnostika nenavaze spojeni

Od: zuk odpovědí: 13 změna:
Dobrý den auto diagnostika obd2 nechce navazat spojeni. počítač po vlozeni do usb zahraje ton ale nikdy nenavaze spojeni ale proud v ni je diody svítí. poradí někdo? Dekuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Taky nemusí. Vozidlo musí mít standard OBD2 a to je u dieselových aut obvyklé od roku 2004, ale mám zkušenost, že normální víceznačková diagnostika jde, ale OBD vozidlo nepodporuje. Tak aby nebyl zádrhel v tomto. Není špatné ani napsat s jakým vozidlem se chcete spojit..

zuk
hodnocení

je to ford focus 1.6, 74kw, rv 2001, kod DAW, svítí mi kontrolka motoru, a prpblem jsou starty a po nastartovani se auto dusi, a litaji otacky a zdecha, jak se to trochu zhreje cca 2minuty uz je to v normě. Vubec nevim co stim tak hledam co ukáže diagnostika ale ta mi nwjse pripojitale pred rokem sla.

Na Forda diagnostika komunikuje po jiném páru CAN vodičů v OBD. Jsou i diagnostiky s dvojpolovým přepínačem právě k vůli fordu.

Zde modifikace na Fordy

jamessimpson.co.uk/...

zuk
hodnocení

ale ona šla pred casem, tak nnevim zda je potreba ji predelavat... Ja poznam ze port v pc ji rozpozná? Navic nejde ani ta Bluetooth co mam ještě jedn prey apku Torque. Včera jsem nasel cd dodavane s diagnostikou a ani tak po nainstalování to nespojí.

Ty ELM šmejdy občas fungují a občas ne. Měl jsem nainstalovanou kdom ELM i s FTDI čipem na VW a výsledkem bylo to, že přestalo fungovat vše, všechny kabely. Prosě jsem ten port SW doje/*al. Pak jsem to ELM mrsknul do odpadků a byl klid.

hodnocení

0x

Hmmm... jakou máte diagnostiku? Máte k ní v počítači nainstalované správné ovladače? Jaký obslužný software používáte? Je v diagnostice aktuální firmware? Máte v programu vybrán správný port, na kterém diagnostika je? Dřív to fungovalo?

zuk
hodnocení

zuk
hodnocení

a ještě tuhle dratek.cz/... ale ani jedna se nespoji
Na jakém autě zkoušíte? A s jakou aplikací? Kromě klasické diagnostiky v počítači mám i tu modrou mrchu a používám na ni v mobilu aplikaci Torque.
A máte doufám zapnuté zapalování
zuk
hodnocení

pouzivam car scanner, ten najde krabicku ale nepripoji auto. ale stahl sem si i tu Torque lite a nic to nedělá je v rozku bliká male modre auticko na mobilu. A slo prosím poslat odkazy co vse ma byt v pc naistalovano podle me port je funkcni protote to uksze Com3 a zazní signal. v pc mam ford focom soft. auto, ford focus Daw

hodnocení

0x

Nižší rychlost v baudech nebo špatný port či nenainstalované ovladače

Diagnostika nenavaze spojeni

hodnocení

0x

To čo máte je len komunikačná jednotka. Po naištalovaní ovládačov na ňu ešte potrebujete autodiagnostický program naištalovať,ktorý bude komunikovať s danou komunikačnou jednotkou a až potom budete môcť robiť autodiagnostiku na aute.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]