Jestli je to nějaká plečka a místa jsou na prahu, tak koupit hemerite na rez a zatřít. Drží slušně.
Jinak místo vybrousit, plnič, barva, lak
detail*
Je to vzorový obrázek mám to poškození menší v prahu asi 1mm v průměru a rezavej flíček do plechu
nigi
No jestli to je rezavý fest, tak asi modelářskou brusku a vybrousit. Pak už na to stačí laková tužka a leštěnka. Dvě vrstvy barvy po zaschnutí to přetřít bezvarvým a nakonec rozleštit a výsledek bude téměř k nerozeznání.
Za totalku bych dostal míň, tak jsme to udělali rozpočtem, ale ani tak to nestačí na opravu. Takových poškození laku mám na každém díle 20 nebo i víc plus všechny skla a štěstí že se tomu vyhnuly velké kusy střešní krytiny, protože auto vedle mě bylo bez oken. Další štěstí bylo, že auto stálo jinde než běžně denně stojí, na tom místě byly všechny auta totalka, padly na ně statné stromy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.