Nejste přihlášen/a.
informace variant kombi 1,9 TDi je nepodstatná
když jsem to řešil v jedničkové Octavii koupil jsem v A-hifi rádio kenwood 4x50W za necelé 2 tisíce s usb zásuvkou bez cédéčka
k tomu nové repráky, místo těch starých s papírovou membránou...všechny, jak ty velké ve dveřích tak malé výškové včetně zadních repráků v platu nad kufrem...k tomu MDF podložky pod repráky
stačí obyčejná základní sada doporučovaných repráků pro daný typ auta, bez nutnosti montáže nějakých výhybek a dalších vychytávek...shodné repráky tam mají zpravidla 2 druhy, jeden je o pár stokorun levnější bez výstupu na konektory, druhý o necelé 2 stovky dražší má výstupy na konektory a nic se tam nemusí letovat...maximálně použít nějakou konektorovou redukci...doporučuji obrátit se na jejich info-poradnu napíší odkaz na správný typ repráku který se jen připojí místo původních
na O1 jsem následně také vytlumuil dveře pláty silent coat 2.5mm, z dveří je lepčí ozvučnice a i vnejší hluk tolik neproniká, IV golf by to také potřeboval
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.