Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokuta ze parkování na Reservé

Od: 6543465465 odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

dává se pokuta za okno nebo mi to může přijít jen poštou? Jde mi o to, jestli když parkuju na rezervovaném místě více dní, tak jestli se mi může nastřádat několik pokut aniž bych o tom věděl. DÍky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokuta se nikdy nedává za okno, ale oznámení o přestupúku se doručí podle situace, provozovateli vozidla, nebo přímo řidiči vozidla, pokud bude identifikován.

kami123
hodnocení

0x

To záleží jestli tam parkuješ v kuse.

Lísteček na okně je jen informace pro tebe.

re4zon
hodnocení

0x
Cokoliv, co ma nejakou vahu, muze prijit pouze doporucene, pripadne do datovky. Listek za oknem je nezadouci reklama a odnesou ji veverky.

hodnocení

0x

Kde není žalobce, není sni soudce... Třeba se to ani nemusí řešit, záleží komu jste to místo třeba obsadil... Třeba byl na dovolené...

hodnocení

0x

Tak tam neparkujte viac dni, ked dobre viete, ako tym nieco porusujete.

hodnocení

0x

To je reservé pro tělesně postiženého?

Gumídku, to snad není takový neslušný řidič...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]