Tak mi to nedalo a vznesl sem dotaz na stk Odpověd zní: že tam zastěrky byt musí Timto omluva za mystifikaci zmatlo mi že sem tam byl nedavno pomerně z novym vozíkem který je neměl a nebyl problém
Nevím jak je to dnes,ale před pár lety platilo u OA-je-li schváleno do provozu se zástěrkami-MUSÍ tam být, není-li pak tam být nemusí. Není to náhodou takhle i u vozíků?
Před 3 lety mi technik sdělil, že mi dá technickou jen na 30 dní, páč tam nemám zástěrky.
Soused naproti má dlouhý přívěs a z výroby tam nemá zástěrky. Mám karavan, taky tam nemám zástěrky. Domnívám se tedy, že některý přívěs ano, jiný ne. Záleží od vzdálenosti kol od konce vozíku?
Kdyby tam nemusely být, proč je tam výrobci montují.
Tak asi ta kola byla rozměru který tam nepatřil. Kamarád jezdí běžně vozejk s alu-tzv pavučiny a byl s tím naposledy někdy letos na TK a nebyl s nima problém. Musí být stejný rozměr dle ORV-TP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.