Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co musí mít přívěsný vozík či vlek k STK-zástěrky

Od: novajo odpovědí: 8 změna:

Co musí mít přívěsný vozík či vlek k STK-zástěrky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Zasterky nemusi
Musi mít odrazky ze předu bilí z boku oranžový a vzadu červený
Dal funkční osvětlení včetně mlhového
A nevyčvachtanou žábu - žehlička
Tak mi to nedalo a vznesl sem dotaz na stk
Odpověd zní: že tam zastěrky byt musí
Timto omluva za mystifikaci zmatlo mi že sem tam byl nedavno pomerně z novym vozíkem který je neměl a nebyl problém

hodnocení

1x

Nevím jak je to dnes,ale před pár lety platilo u OA-je-li schváleno do provozu se zástěrkami-MUSÍ tam být, není-li pak tam být nemusí. Není to náhodou takhle i u vozíků?

hodnocení

0x

Před 3 lety mi technik sdělil, že mi dá technickou jen na 30 dní, páč tam nemám zástěrky.

Soused naproti má dlouhý přívěs a z výroby tam nemá zástěrky. Mám karavan, taky tam nemám zástěrky. Domnívám se tedy, že některý přívěs ano, jiný ne. Záleží od vzdálenosti kol od konce vozíku?

Kdyby tam nemusely být, proč je tam výrobci montují.

google.com/...

vaclav123
hodnocení

0x

No hlavně na něj nedávejte litá kola :D mně tak vyhodili z STK protože jsem tam dal s dobrými pneu litá kola z felicie.

Tak asi ta kola byla rozměru který tam nepatřil. Kamarád jezdí běžně vozejk s alu-tzv pavučiny a byl s tím naposledy někdy letos na TK a nebyl s nima problém. Musí být stejný rozměr dle ORV-TP.

Václave,

Materiál na disky může být jakýkoliv, ale rozměr jen ten správný.

hodnocení

0x

Pokud je šířka 120cm a víc, tak musí mít vepředu krom odrazek obrysové svítilny bílé barvy.

Stejně tak od určité kategorie a délky oranžové boční obrysové svítilny.

Funkční mlhovou svítilnu.

Musí sedět barva v ORV!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]