Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vw Lupo 1.0 i

Od: dominik007* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
Uvažujeme o koupi auta pro přítelkyni na dojíždění do práce, do obchodu a tak různě po městě dojíždění denně do práce 5 km tam a zpět.
Zajímá mě spolehlivost motoru 1.0 i 37kw a také celkově jak na tom je se spolehlivostí VW Lupo.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

0x

asi jako spolehlivost dalších modelů ze kterých je lupo poskládáno, něco z golfu z pola atd...pokud jde o motor je to technické řešení které má felicie ..

1.0 mpi moc nejede a žere to kolem 6.5 l, pokud je motor v dobrém stavu...já bych si místo 20 let starého lupa na jízdy do práce pořídil novějšího yarise, alespon 1.3...ale i motor 1.0 VVTi jede líp než vydechlé empéíčko...

hodnocení

0x

Pokud Lupo, zvažte i FOX. Ale to už se blíží Fabii.

Lupo mělo i motor ALD 37kW. Buď s Felicie nebo VW.

Který kód motoru?

Vw Lupo 1.0 i
Vw Lupo 1.0 i #2
dominik007*
06.09.21 19:23
hodnocení

Takový :D
Vw Lupo 1.0 i #3

To je motor VW. Na první pohled se to pozná tak že VW má svody výfuku vpředu a motor od škody klasicky vzadu jako favorit/felicie.

dominik007*
hodnocení

No takový "podobný" motor podle toho víčka hlavy jsem měl kdysi dávno ve felicii 1.6.

Jo, tak to je předchůdce motoru AEE, pokud to přímo není on, ale to by nebylo 1.0.

Žerou olej.

dominik007*
hodnocení

No mělo by mít najeto necelých 170tis tak to by mělo být ještě v klidu s tím olejem ne?
asd1

Moc hezký světla...

Miniauto do města spíš Pandu, motor 1,2 8V a kdo chce "motokáru" tak HP100

Záleží kdo s tím jezdil. Na Feldách běžně po 150t - 160t to začínalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]